Hur man hanterar din toypudel död

January 18Toypudlar är små, men feisty och full av personlighet. När en älskad leksak pudel dör, lämnar ett stort hål i livet för de människor som levde med det. Den stress att hantera döden av ett husdjur är ofta underskattas, och alltför ofta, folk känner sig som om de skulle kunna komma över den snabbt. Merparten av tiden, är detta inte fallet. Du har förmodligen inte någonsin kommer att komma över förlusten av din toypudel, men det finns saker du kan göra för att göra det lättare.

Instruktioner

1 memorialize ditt husdjur. Du kommer aldrig att glömma den lycka din toypudel till ditt liv, så att inte försöka. Istället gör någon form av minnesmärke till ditt husdjur, såsom en urna, eller en handmålade porträtt av en bild, som du kan titta på varje dag. Med tiden kommer att titta på minnes få dig att le.

2 Prata med folk om din pudel. Inte alla förstår konsekvenserna ett husdjur död kan ha, men om du har haft hundar under en lång tid, vet du förmodligen en del människor som kommer att förstå. Dela minnen av din pudel med dem.

3 Ta dig tid att sörja. Många människor försöker att återgå till sina normala rutiner efter en älskad pudel dör, men för de flesta, det är inte det bästa sättet att ta itu med förlust. Ta lite ledigt arbete eller skola om du kan. Gråta om du vill. Sörjande är en naturlig, normal process, och den enda vägen ut ur det är genom det.

4 Håll pudelns saker så länge du vill. Inte tycker du har att kasta ut dem, även om andra människor berätta för dig att. Om du vill bli av med dem, ge dem till ett humant samhälle eller annan pudel ägare.

5 Foster en hund. Det kan vara för tidigt för dig att överväga att äga en annan leksak pudel eller någon annan hund, men genom att främja en hund, kan du ett djur i behov samtidigt umgås med hundar. Om din livsstil och schema tillåter det, försöka få en valp - valpar sätta ett leende på någons ansikte och kräver så mycket vård som du kan hitta dig själv glömmer att sörja för ett par minuter.


  

Kommentar