Dead Sea Hotell med transport till Petra

April 12

Dead Sea Hotell med transport till Petra


Det latinska ordet petrae, betyder rock, ger mening åt det område som kallas Petra. Petra ligger i en dal öster om Wadi'Araba i Jordanien cirka 80 kilometer söder om Döda havet. Petra var den främsta staden i den antika Nabataea och var känd för sin sin vattenbyggnad systemet handel och. Kryddan handeln blomstrade här, även efter det föll under romerskt styre.

Staden är känd för sina fantastiska byggnader som höggs ut ur sandsten och var befolkningen centrum för de beräknade 20.000 invånare.

Mövenpick Resort Petra

Det lyxiga Moevenpick Resort Petra ligger precis vid ingången till den historiska staden Petra och är ett imponerande hotell i Mellanöstern. Anläggningen har 183 rum och sviter, och rökfria rum finns tillgängliga på begäran.

Tour Petra vid månsken, eller välja från andra utmärkta reseguider tillgängliga från Mövenpick Resort.

Mövenpick Resort Petra
PO Box 214
Petra 71810 Jordanien
Telefon (011) 962-3-215-71-11

Jordan Valley Marriott Resort & Spa

Rymliga rum med en minibar, i rummet och hårtork möter dig när du checkar in Jordan Valley Marriott Resort & Spa. Med 251 rum, inklusive kungliga sviter, erbjuder de exklusiva spabehandlingar med naturliga element från Döda havet.

Jordandalen Marriot Resort & Spa ger dig både guidade och självgående turer till Petra.

Jordan Valley Marriott Resort & Spa
Dead Sea Road
Sweimeh, Jordanien
Telefon: (011) 962 5 3.560.400
Marriott.com/hotels/travel/qmdjv-jordan-valley-marriott-resort-and-spa/

Crown Plaza Dead Sea Hotel and Spa

Detta barnvänlig hotell har även barnpassning. Crown Plaza Dead Sea Hotel erbjuder en "Sansara pass Spa" där du kan välja mellan 54 olika typer av behandlingar, inklusive massage, olja behandlingar, shiatsu och tång. Med inomhus- och utomhuspooler samt en privat strand och jacuzzi, hittar du massor att göra och njuta.

Medan barnen är upptagna på hotellet, kan du njuta av en rundtur i Petra från en av de många tour leverantörer Crown Plaza kan ansluta dig med.

Crowne Plaza Hotel
Dött hav
Ein Bokek
Döda havet, 86930 Israel
Telefon: (011) 972-8-6591919
http://www.ichotelsgroup.com/h/d/cp/1/en/hotel/ddsil


  

Kommentar