Hotell i Manzini, Swaziland

February 2

Ett kommersiellt centrum i Swaziland har Manzini ett industriområde och butiker. Attraktioner inkluderar Manzini marknaden och kyrkor och shopping, Bhunu Mall och The Hub. Manzini har några tillgängliga hotell. Men några av dem saknar exakta fysiska adresser; du ofta måste be om riktningar lokalt för att hitta dem.

Park Hotel

Park Hotel har 36 rum med luftkonditionering och telefon. Varje rum har M-Net på TV, som gör det möjligt att titta på kanaler med populära engelska visar. Hotellet har även konferensfaciliteter för företagsmöten och en undercover parkeringsplatsen. Söndag priser på Park Hotel är lägre än på vardagar priser.

Park Hotel
No. 9 Mancishana Street
PO Box 3008
Manzini, Swaziland
(+268) 505-7423 / 4/5/6/7
swaziplace.com/parkhotel/

Tum George Hotel

Tum George Hotel har 45 standardrum, sex lyxiga rum och en exklusiv svit. Varje rum har satellit-TV, luftkonditionering, en telefon, en säker och te- och kaffekokare. Det finns tre restauranger i lokalerna, som erbjuder både afrikanska och europeiska rätter. Bar ligger vid poolen och konferenslokaler har inbyggda skärmar.

Tum George Hotel
PO Box 6534 Manzini
M200 Swaziland
+ 268-505-8991
tgh.sz/tums/home/

Madonsa Guest House

Beläget i en lugn förort, erbjuder Madonsa Guest House ett bed and breakfast med bekväma rum. Varje rum har en TV och ett eget badrum. Konferensrummet rymmer ca 40 personer. Andra faciliteter inkluderar en matsal, en bar och swimmingpool.

Madonsa Guest House
PB 430
Manzini, Swaziland
(+268) 505-5725
madonsa.co.sz/

Vineyard Bed and Breakfast

Ligger på Swaziland enda vinproducerande egendom, Vineyard Bed and Breakfast har utsikt över stora Usutu River och sockerrörsfält. Du kan välja att bo i huvudbyggnaden eller i rondavels. Varje rum har luftkonditionering, badrum, satellit-TV och te- och kaffekokare. Vineyard Bed and Breakfast har även en bar, parkering, en restaurang och en utomhuspool.

Vineyard Bed and Breakfast
Etibusisweni Farm
Manzini, Swaziland
swazi.travel/Vineyard_Bed_and_Breakfast


  

Kommentar