Hur gör jag Utforma en svart 4XLT T-shirt?

February 28

Hur gör jag Utforma en svart 4XLT T-shirt?


Menswear stor storlek silhuetter allmänhet behandlas annorlunda än vanlig storlek stilar. Lätt och bekvämt måste ingå som en del av designen för att säkerställa en korrekt passform. Bredden och längden på silhuetter ändras inom specifika områden för att se till att plagget inte förlorar sin ursprungliga design. Genom att använda en grundläggande T-shirt silhuett från en design program stil biblioteket som en guide, är extra stor och lång (XLT) skiss ritas med linjära och verktyg kurva genom att öka specifika områden såsom halsen, ärmar, sidosömmar och längd.

Instruktioner

1 Välj en unisex T-shirt kroppen från din design program stil bibliotek. Även om varje program är olika, stil bibliotek innehåller i allmänhet grundläggande silhuetter i provstorleksförhållanden som är en storlek medium för unisex toppar. De grundläggande silhuetter kallas kroki eller lägenheter i stil biblioteket.

2 Öppna T-shirt kropp i ditt program image pad.

3 Förstora höger ärm genom att förlänga axelsömmen ½ tum med programmets linjär verktyg. Åter dra ärmslut med den linjära verktyg för att möta den förlängda axelsöm. Förläng hylsans underarm genom att tillsätta ½ tum med den linjära verktyg också.

Tänk på att grundläggande unisex T-shirt silhuetter från stilen biblioteket baseras på en storlek medium eller large, beroende på programvara varumärke. Ungefär var 1/8 tum sätts med en linjär verktyg ökar i allmänhet plagget med en storlek. Modifiera silhuetten av ½ tums runt omvandlar den grundläggande kroki i en storlek 4XLT T-shirt.

4 Justera rätt set-i ärmhålssöm genom att åter dra det ½ tum mot ärmslut sömmen med din kurva verktyg. Placera din ritning pennan från datorns ritplatta på axeln och forma ärmhålssöm mot armarna sömmen. Tänk på att du kommer att behöva åter justera set-i hylsan något i ett senare steg.

5 Lägg? Tum till den högra sidan av ribban besättnings ringningen. Använd din kurva verktyg för att justera halsen formen. Lägga till ½ tum kommer att öka avståndet mellan varje axel panel i ett senare steg.

6 Widen den högra sidan sömmen genom att lägga till en extra 5/8 tum till varje sida med din linjär verktyg. Även om T-shirt silhuett har ökat ½ tums runt, 4XLT T-shirt har lagt tyg för komfort och lätthet i bröstet. Åter forma ärmhålssöm något med din kurva verktyg för att möta den ökade bredden.

7 Öka längden på T-shirt genom att lägga till ½ tum till höger sidsömmen längd med hjälp av din linjär verktyg igen. Förläng nederkant sömmen halvvägs mot den vänstra sidsömmen.

8 Rama den högra sidan av din T-shirt silhuett med programmets utformning verktyg. Klicka på den omvända dubbelverktyget. Den vänstra sidan av T-shirt kommer att visas på bildplattan. Du kommer att behöva dra vänster sida för att träffa rätt sida för att slutföra 4XLT T-shirt.

9 Klicka på programmets Pantone färgkarta och välj önskad nyans av svart för T-tröja som Jet Black # 19-0303, kaviar # 19-4006 eller pirat Black # 19-4305. Dessa färgnamn är utvecklade av Pantone med specifika formler och används vid tillverkning sågverket att färga tyg innan byggandet.

10 Klicka på din färg fylla verktyg och fyll 4XLT T-shirt kroppen med svart färgton vald. Spara din färdiga svart T-shirt silhuett i en datafil. Du kommer att kunna hänvisa till denna siluett i framtiden för olika designkoncept såsom lägga grafik eller broderi.


  

Kommentar