Om Advantage Flea Control för hundar

May 30

Om Advantage Flea Control för hundar


Inte bara kan loppor vara en olägenhet för dig och din hund, men de kan leda till allvarliga hälsoproblem som hudinfektioner och bandmask. Fördelen är en topikal behandling som utformats speciellt för loppor hos hundar och katter. Den tillverkas av Bayer Animal Health Division och innehåller imidakloprid, en aktiv ingrediens som förlamar loppor och så småningom leder till döden. En tillämpning av Advantage skyddar din hund från loppor för en hel månad.

Ansökan

Fördel appliceras direkt på huden i mellan skulderbladen för hundar som väger 20 pounds eller mindre. Hos hundar över 20 pounds, är Advantage appliceras på fyra platser längs hundens rygg.

dosering

Storleken av dosen baserad på vikten på din hund. Fördel säljs i förpackningar för hundar 10 pounds och under, mellan 11 och 20 pounds, mellan 21 och 50 pounds och för hundar över 55 pounds.

effektivitet

Fördel börjar döda bitande loppor inom fem minuter, enligt tillverkaren. Vuxna loppor kommer att börja dö en timme efter applicering och den stora majoriteten av loppor på din hund bör vara död inom 12 timmar.

Bieffekter

Biverkningar av Advantage är sällsynta, men din hund kan utveckla hudirritation. Din hunds päls kommer också att visas fet där behandlingen tillämpades, men det kommer att försvinna efter två eller tre dagar.

Var man kan köpa

Fördel Flea Control kan köpas från din veterinär. Det det normalt säljs i förpackningar om fyra eller sex doser; priset kommer att variera beroende på storleken på din hund.


  

Kommentar