Hur får Jessica Alba Style

February 25

Hur får Jessica Alba Style


Jessica Alba har en subtil men vacker stil. Hon har glamorösa ser ut på röda mattan och mindre pretentiös gångkläder i hennes vardag. Prova dessa tips för att få Jessica Alba stil.

Instruktioner

1 Fokusera på din kropp. Jessica arbetar regelbundet och äter hälsosamt att hålla kroppen fast.

2 Samla några active föremål för en vardag ser ut. Jessica Alba ses ofta kör runt stan i velour träningsoveraller, såsom de som gjorts av Juicy Couture. Hon bär också truckerkepsar eller page lock för att skydda huvudet från för mycket sol och solglasögon för att undvika ögonkontakt med paparazzi.

3 Få jeans att smickra din ram. Jessica tenderar att bära boot cut jeans med en mörk tvätt eller med mindre slitage på låren. Hon har ofta setts i True Religion Sammy jeans på gatan och mörk tappning True Religion Joey jeans på och utanför röda mattan.

4 Vet makt tillbehör. Jessica Alba är alltid sett på gatan med en medelstor slouchy påse som Botkier Stirrup väska. Ibland kommer hon att handla sin väska för något mer strukturerad som en Yves Saint Laurent Muse väska. Alla hennes väskor är i neutrala färger som brunt och blått, som går med allt och visa upp hennes vackra solbränna.

5 Köp en klänning som är antingen golv längd eller strax under knäet om du vill efterlikna Jessica. Hon tenderar att bära klänningar som framhäver hennes bröst samtidigt som allt undangömt. Hon väljer längre klänningar som kaskad bakom henne, samtidigt som hennes kortare klänningar närmare sin form.

Tips

  • Håll håret och tillbehör enkelt om du vill efterlikna Jessica Alba. Hon tenderar att hålla håret rakt och lägga blond höjdpunkter. Om hon är på eller av den röda mattan, Jessica överbelastar aldrig själv med smycken, ge henne kläder i centrum. Om du vill shoppa, få enkla bågar eller en glittrande armband.
  • Lägg makeup till ditt nya utseende för att göra det mer äkta. Jessica bär oftast lite bas makeup för att täcka eventuella brister, och minimal smink på hennes ögon och läppar. Men väljer hon vanligtvis en mörkare läppfärg för den röda mattan.
  • Försök inte att imitera varje del av Jessicas utseende. Hon väljer kläder som smickrar hennes kurviga kropp, och de får inte allt arbete för dig om du har en annan kroppsbyggnad. Använd hennes val som en guide för att göra din stil som mycket bättre.

  

Kommentar