Kan du baka Gouda ost i Pastry Wrap?

January 6

Kan du baka Gouda ost i Pastry Wrap?


Gouda ost smak kan variera från mörkt och rökiga till en ljus krämighet, vilket ger en bas för antingen söta eller salta smaker. En av de äldsta ostarna inspelade, är detta holländsk ost inte bara avnjutas i Nederländerna utan i hela världen. Ett sätt att dra nytta av sitt utbud av smaker att värma det i ugnen. Du kan hålla den från att smälta på en bakplåt och lägg till en knaprig konsistens genom att täcka den med ett bakverk wrap.

Ost

Välj en gouda smak beroende på om skålen kommer att vara söta eller salta. För kryddade rätter, välja en gouda som åldras eller rökt, särskilt om osten kommer att åtföljas av andra starka smaker, såsom chutney eller senap. För söta rätter väljer krämig gouda som inte har åldrats och kommer inte att överbelasta andra söta smaker, såsom frukt bevarar du kan tjäna vid sidan av osten.

Bakverk

Att linda ost, använder smördeg du förbereda från grunden eller köpa i dessert gången i snabbköpet. Placera osten i mitten av degarket och vika över kanterna, förpackning av osten så att den är helt täckt av konditorivaror. Placera insvept ost på en bakplåt klädd med bakplåtspapper, skarven nedåt, innan du placerar den i ugnen.

Tid och temperatur

Ost i konditorivaror bör bakas vid en hög temperatur under en kort tidsperiod. Detta gör degen att bli uppblåst och gyllene utan att låta osten att smälta för mycket inom. Temperaturen kan sträcka sig från 350 grader Fahrenheit för 20 till 25 minuter till 400 grader Fahrenheit under 10 till 15 minuter. Välj din temperatur och tillagningstiden beroende på hur mjuk du vill att osten ska vara. Längre tidsperioder resulterar i mer smält ost.

överväganden

Accentuera stekning av bakverk genom att täcka den med ett ägg eller mjölk tvätt efter inslag osten i den och sätta in i ugnen. Vispa en del vatten och en del ägg, eller en del mjölk, tillsammans i en liten skål och borsta över toppen och sidorna av konditorivaror med hjälp av en bakelse borste, noga med att inte ha det droppa på bakplåten eftersom det kan göra bakverk pinne. Forma alla bakverk klipp i små dekorativa blommor eller rosetter och placera dem ovanpå degen, återigen med hjälp av ägget var att fästa den genom att lägga till mer på toppen, sedan borsta dekoration.

alternativ

Ett alternativ till bakning gouda är att använda brie istället; brie är ännu krämigare än gouda. Baka med samma tillagningstemperatur och tid också. Någon ost kan bakas i smördeg, men vissa kommer att smälta mer än andra. Alternativt, om du tjänar osten med fruktkompott eller chutney, försöka blanda ihop allt innan bakning, hugga upp osten och kasta den med fruktkonserver innan du placerar blandningen i bakverk för bakning.


  

Kommentar