Hur att hänga en Bluebird hus

March 5

Bluebirds är färgrika varelser. Titta på dessa vänliga fåglar från ditt fönster kan ge många timmars njutning. Blåsångare som ett hem med tak och väggar, därför om du vill locka Bluebirds, du kan helt enkelt bygga en. Men var och hur du hänga en bluebird hus?

Instruktioner

En plan för att hänga din bluebird hus vid rätt tid på året. Du kan använda Alla hjärtans dag i februari som en bra tidsfrist för hängande fågelholk. Om du har en hönshus hus från ett tidigare år, är detta också ett bra tillfälle att städa. Hängande fågelholk senast 14 februari inte tillåter fåglarna tillräckligt med tid att vänja sig vid det nya hemmet och bilda familj. Vanligtvis rör det kvinnliga i och väntar på att locka en hane. Fågelholk måste ställas in innan parning säsongen, som är i början av mars.

2 Planera placeringen av din bluebird hus. Några av de bästa platserna att hänga en bluebird hus är längs staketstolpar eller på stora äldre träd. En annan idé är att ha flera hus kantade i en rad eller grupperade i ett område. Om du lägger flera bluebird hus, sätta dem åtminstone tio fot isär eftersom fåglarna är privata varelser. Hang två hus rygg mot rygg för att locka sparvar, som också använder den här typen av fågelholk och agera som beskyddare och goda grannar till Bluebirds. Använd om möjligt öppna ytor bort från tjockare skogsområden att hålla fåglarna från att vara offer för andra fåglar eller ekorrar.

3 Face fågelholk mot kort gräs eftersom detta är en del av bluebird kost. Använd ett område där gräset växer till cirka 2 "i höjd. Face birdhousesna i en östlig riktning för att ge fåglarna värme när det blir kallare.

4 Med hjälp av en tak spik och en hammare, hänga bluebird hus i ögonhöjd. Spiken bör placeras på toppen av huset med baksidan i jämnhöjd med den post eller trädet. Detta gör att du kan kolla på huset varje vecka och rengör insidan med jämna mellanrum.

5 Rensa någon borste eller skräp runt Bluebird hus. Detta kommer att eliminera rovdjur från att klättra upp till fågelholk.


  

Kommentar