Hur man gör ditt hår ser Super Long för ett par timmar

October 28

Hur man gör ditt hår ser Super Long för ett par timmar


Om du har kort hår och du vill byta din stil upp för ett par timmar, det är lättare än du tror. Få långt hår tar normalt månader och tom år av växande och väntar. Om du inte har tid, och bara vill tillfälligt super långt hår, lära sig att få det i en blixt.

Instruktioner

1 Forskning butiker som säljer clip-on hårförlängningar, sedan gå shoppa runt för att jämföra dem.

2 Välj rätt färg. Kontrollera när du köper dina tillägg för att få dem som ser naturliga ut. Försök att stå i naturligt solljus och placera förlängning upp till håret medan du tittar i spegeln. Färgen ska se ut din naturliga nyans.

3 Köp en clip-in förlängning som kommer i enskilda bitar som är ca 2 inches bred. Detta gör det lättare att tillämpa dem och få dem att se naturligt. De är också snabbare att knäppa in än andra format.

4 Clip tilläggen i vid roten av håret, fästa klämman till en del av din faktiska hår för att hålla den på plats. Det viktigaste att komma ihåg här är att klippa det under en rimlig mängd hår. Du vill din naturliga hår att falla över klippet så det är inte synlig.

5 Kamma håret ut och stil det som önskas efter att se till alla klipp är säkert på plats. Var uppmärksam på vilka typer av klipp du har köpt. Om du har köpt syntetiska clip-ons, inte använda en curling eller strykjärn på dem eftersom det kommer att göra håret brinna. Om du har clip-ons gjorda av människohår, kan du använda ett strykjärn på dem.

Tips

  • Eftersom clip-ons snabbt kan sättas in och tas bort från håret, kan du experimentera med alla olika längder så ofta du vill. Ha kul och prova olika stilar.

  

Kommentar