Constrictor ormar i Arizona

March 10

Constrictor ormar i Arizona


Det finns 52 arter av ormar i Arizona. Medan vissa ormar söker efter föda eller använda gift för att dämpa byte, constrictor ormar spole sina kroppar runt sitt byte, klämma livet ur dem. Sex constrictor ormar finns i Arizona, inklusive en orm i samband med den gigantiska anaconda i Sydamerika.

Rosy Boa

Rosiga boa bor i de hetaste, torraste bergskedjor i sydvästra Arizona. Den medelstora boa kan växa till upp till 37 inches lång. Tre breda brun, svart eller orange band kör längden på ormens kropp. Rosiga boa jagar fåglar och små däggdjur oftast på natten och tidigt på morgonen. Denna orm är från boa familjen som inkluderar den gigantiska anakondor och boaconstrictors finns i Sydamerika.

gemensam Kingsnake

Tre underarter av den gemensamma kingsnake bor i Arizona, oftast där det finns tillgång till vatten. Den västra Black Kingsnake är helt svart eller mörkbrun och vanligtvis finns nära den mexikanska gränsen i södra Arizona. Desert Kingsnake, som finns i sydöstra Arizona, har gula fläckar på sidorna och tunna gula band på ryggen. Vanliga kungssnokar finns i hela resten av staten kommer sannolikt att vara Kalifornien kungssnokar, som har vita band på en mörkbrun eller svart kropp. Dessa stora constrictors kan nå längder på 56 inches. Gemensamma kungssnokar lever på fåglar, små däggdjur, amfibier och reptiler, inklusive skallerormar.

Sonorian Mountain Kingsnake

Sonora Mountain Kingsnake röda, svarta och vita band gör det se ut ungefär så milksnake. Den vita nos skiljer denna constrictor, som lever i bergskedjor och steniga sluttningar. Sonora Mountain Kingsnake är en medelstor orm, växer upp till 43 inches i längd. Den jagar främst i tidigt på morgonen eller skymning, livnär sig på fåglar, ödlor och små däggdjur, inklusive fladdermöss.

grön Ratsnake

Vuxna gröna ratsnakes är olivolja, lime eller gul-grön med en gul undersida. Denna constrictor ormen är vanligare i Mexiko, men också befinner sig på branta, steniga sluttningar i sydöstra Arizona. Den gröna Ratsnake växer till ca 39 inches lång och livnär sig på fåglar och gnagare.

Gophersnake

Den gophersnake föredrar foten och slätter i Arizona. Denna orm växer att vara så länge som 92 inches, längre än någon annan orm hittades i staten. Den gophersnake har en solbränna, gul eller blek grå kropp täckt med rygg fläckar på ryggen. Det är ibland förväxlas med en skallerorm. Denna constrictor har variation i sin kost, jagar insekter, gnagare, ormar, fåglar och kaniner.

Lång-nosed orm

Den långa-nosed orm är en constrictor finns i södra och västra delarna av Arizona. Ormen har breda svarta band och smala vita band som ibland spräckliga röd. Denna orm föredrar att jaga Whiptail ödlor i slätter och dalar under de kallare nätter.


  

Kommentar