Hur man sparar pengar på flygplats parkering

June 15

Det är inte den stora skärmen TV som gör livet dyrt, det är alla de dagliga utgifter som långsamt blöder människor torr. Ett typexempel, parkering på flygplatsen. Det är en kostnad som de flesta människor inte räkna in sin semester eller affärsresa. Men det kan säkert lägga till upp till en kung lösen efter bara några dagar. Här är några tips om hur man sparar pengar på flygplatsen parkering.

Instruktioner

1 Gör matten på hur mycket det kommer att kosta i förväg. Med många städer som erbjuder kollektivtrafik och privata företag som är specialiserade på åkande aktie poppar upp hela tiden, kan det göra det bästa mening inte att parkera på flygplatsen alls. Bestäm den genomsnittliga dagliga kostnaden för parkeringsplatser och multiplicera det sedan av den tid du kommer att vara borta. Om kostnaden är högre än priset för att ta annan transport, sedan hoppa parkering på flygplatsen helt och hållet.

2 Förlita sig på vänlighet vänner och familj att köra dig till flygplatsen. Alla har att en vän som alltid ber om en åktur till flygplatsen. Sanningen är folk brukar säga motvilligt "ja". De kan tala om vad en smärta du är bakom ryggen, men de kommer att göra det. Om de gör köra dig, bara se till att ge dem gas pengar eller erbjuda att återgälda tjänsten nästa gång de kommer ut ur staden.

3 Leta efter kuponger för parkeringsplatser. Dessa tenderar att komma med posten i små häften eller flygblad. Du kan också hitta dem på nätet eftersom många av parkeringsplatser på flygplatsen har officiella hemsidor. Dessa kan du också göra online reservationer, vilket sparar tid och ger dig tryggheten av att veta att du får en plats. Detta är särskilt användbart under semester.

4 Fråga om en veckopriset. När du drar in på parkeringen, se om du kan spara pengar genom att få en särskild skattesats för vistas 7 dagar eller mer. Många parkeringsplatser erbjuda detta som ett incitament. Du kan spara upp till 25 procent.

5 Bli en frekvent parker på en viss plats. Precis som det finns rabatterade medlemskap för andra fraktioner av ditt liv, är flygplats parkeringsplatser erbjuder nu medlemskap för frekventa resenärer. Det kostar oftast inget att ansluta sig. Ju mer du parkera, desto mer sparar du.

6 Parkera långt bort från flygplatsen. Detta trick är till hjälp för den person som inte har något emot de extra 10 minuter på båda sidor av sin resa. Flygplatsparkering är som fastigheter. Det handlar om location, location, location. Ju närmare du är till flygplatsen, desto mer betalar du. Köra några extra block och spara lite pengar.

Tips

  • Samåk till flygplatsen med andra medlemmar från kontoret. Om du inte får ersättning för parkerings bekostnad, är det ett bra sätt att dela kostnaderna.

  

Kommentar