Nattklubbar i West Palm, Florida

June 8

Nattklubbar i West Palm, Florida


West Palm Beach, Florida., Eller helt enkelt West Palm, är den folkrikaste staden i Palm Beach County. Det erbjuder ett livligt nattliv scenen bland en vacker kombination av stranden och stadslandskap. Oavsett om du gillar retro eller alternativ musik, modern dansmusik och hip-hop / R & B, eller kanske du vill ställa in till West Palm latinska kultur, har denna stadens olika folkmassor fött en mängd olika nattklubbar för din njutning.

Respectable Street Café

Ligger på Clematis Street, ett populärt område för nattliv, är Respectable Street Café en nattklubb med ett alternativ, retro känsla, med new wave, punk, 80- träffar och andra typer av music.The inuti är mörk med en elegant, svart och White rutiga dansgolv bredvid en liten scen där liveakter utför hela veckan. Det finns också bås för slappa samt en uteplats där DJ ibland snurra alla typer av klassiker på begäran. Onsdagar och torsdagar har mer av en industriell / new wave fokus, medan helgerna har retro-alternativ stil, blästring musik från åttiotalet som Respektabla beskyddare lyssnade på när detta centrum stapel först öppnas.

respektabel Street
518 Clematis St.
West Palm Beach, FL 33410
(561) 832-9999
respectablestreet.com/index.htm

Rumbass Nattklubb

Öppet på helgerna fram till 05:00, är ​​Rumbass Nattklubb en av klubbarna i West Palm som hålls öppet senast. Två dansgolv och lyxiga lounger samt en VIP-lounge med flaska service bebor 9000 kvadratfot utrymme. Fredagar och lördagar är de två största parti nätter; i främsta rummet, DJs snurra latinsk musik, inklusive salsa, merengue, bachata, och latin rock. I "Pure Lounge" rum, kan beskyddare dansa till hip-hop, R & B, och reggaeton. För specialerbjudanden, är fredag ​​ladies night där damer dricker gratis och lördag erbjuder två-för-en special tills 23:00 Cover är $ 10 varje kväll.

Rumbass Nattklubb
106 N. Military Trail
West Palm Beach, FL 33415
(561) 640-0678
rumbass.com/home.html

Blue Martini

Blue Martini är en bar / nattklubb kedja med flera platser i hela Florida. The West Palm platsen är öppet sju dagar i veckan och erbjuder tre rum, alla med en full service bar som kan reserveras för speciella evenemang. Det finns en översta våningen VIP bar och lounge med flaska service, en stor bar rum med ett dansgolv och scen samt en uteplats område. Under hela veckan, erbjuder Blue Martini en blandning av dj: s och liveframträdanden, från Top 40 träffar leva salsa band och annan latinsk musik. Som namnet antyder, denna plats erbjuder ett brett utbud av förstklassiga martinis, som kan avnjutas med ett urval av aptitretare.

Blue Martini
550 South Rosemary Ave. 249
West Palm Beach, FL 33401
(561) 835-8601
bluemartinilounge.com/


  

Kommentar