Hur man skickar förpackade livsmedel eller pengar till Kuba

April 26

Hur man skickar förpackade livsmedel eller pengar till Kuba


Relationerna mellan USA och Kuba har ansträngda i årtionden, och USA har verk ett handelsembargo med denna önation i många år. USA för närvarande inte har formella diplomatiska förbindelser med Kuba, vilket gör det svårt för människor i USA att skicka paket av mat eller pengar till de som bor i Kuba. Det är dock inte omöjligt att skicka mat eller pengar till människor i Kuba. Observera att denna artikel bestod i april 2010, och sjöfart regler och / eller politiska förbindelser kan ha ändrats sedan den här artikeln publicerades första gången.

Instruktioner

1 Undvika sjöfarten pengar eller varor via Federal Express. Från och med april 2010, är ​​Kuba FedEx lista över länder som företaget vägrar att leverera till. Även på denna lista är Syrien, Iran och Nordkorea.

2 Passera gränsen att skicka ditt paket eller maila din check. Du kanske kan skicka e-post till Kuba från antingen Kanada eller Mexiko, med hjälp av sina postsystem eller en kanadensisk eller mexikanska rederi. Om du bor längs den amerikanska gränsen med något av dessa länder, kan detta vara ett enklare alternativ för dig.

3 Skicka pengar elektroniskt till din kontakt i Kuba. Två tjänster som kan detta är PayPal och västra union. Det kan finnas vissa avgifter i samband med denna överföring.

4 Tala med din lokala US Post Office kontorist. För närvarande tillåter USPS post kunder att skicka e-post till Kuba i form av standardbrev som skickats via första klass Mail International, International Priority flygpost (IPA) eller internationell Surface Air Lift (Isal) utskick. Men innan utskick din check, postanvisning eller annan form av valuta, måste du kontakta Office of Foreign Assets Control (OFAC) i US Department of Treasury för gällande regelverk och att få kännedom om alla relevanta bestämmelser som gäller objekt postas från USA till Kuba.


  

Kommentar