Hotell i närheten Zebulon, Georgia

October 7

Hotell i närheten Zebulon, Georgia


Zebulon är en 3,5 kvadratkilometer stad bara 48 miles söder om Atlanta, Ga. Trots sin lilla storlek, har Zebolon lockat Hollywood regissörer och sett stjärnor som Johnny Cash, Andy Griffith och James Garner. Den Zebulon stadshus historiska design och stadens pittoreska kultur gjorde dem till perfekta bakgrunder för filmerna "tank" och "Mord i Coweta County." Med en befolkning på 1.228 personer 2008, är Zebulon inte i akut behov av hotell och det finns ingen som ligger i centrum. Men det finns flera värdshus, motell och hotell ligger inom en 20-mils radie av Zebulon.

Logi norr om Zebulon

Hotell i närheten Zebulon, Georgia

Många hotell ligger i Griffin, norr om Zebulon.

Norr om Zebulon lägger något större staden Griffin. Det är en 13-mil bilresa från hotellen i Griffin till staden Zebulon. Griffin har Howard Johnson, Hampton Inn, Super 8 och Best Western alla Compact på North Expressway tillsammans med ytterligare liknande inrättningar. Griffin Inn är stadens närmast hotellet till Zebulon om så bara genom ett block. Nord Expressway är en central Georgia läge med enkel tillgång till många statliga platser såsom University of Georgia, som har sin huvudsakliga campus i Griffin, och delstatens huvudstad staden Atlanta. Det är bara 20 minuter från North Expressway till Hartsfield International Airport. Alla dessa hotell har utomhuspooler, TV, 24-timmars service, gratis frukost och tillgång till Internet.

Logi söder om Zebulon

Colonial Motel är en lokalt ägd anläggning 9,5 miles söder om Zebulon på sidan av Highway 19 strax norr om Thomaston. Om du kör mindre än fem miles längre in Thom hittar du fler alternativ. Econo Lodge har genomsnittliga bekvämligheter plus en kopia och fax centrum och Jameston Inn har inomhus gym för gäster att träna under sin vistelse. Thom är en lugn, liten södra stad med all den historiska charm som lokala frisörer, butiker bete, oberoende familjeläkare och stekt havskatt står. Prova stadens fyra olika grill lederna och välj din favorit.

Hotell nära Zebulon

Hotell i närheten Zebulon, Georgia

Bo i en historisk viktorianska hem på en av Barnes säng och frukost.

Samtidigt besöka Zebulon, blöt i södra småstadscharm genom att vistas i en närliggande bed and breakfast. Rumble Seat Inn ligger i en historisk viktorianska hem bara 13 miles öster om Zebulon. Med bekvämligheter som en privat trädgård, gunga, klo fot badkar och lokal catering, kommer du att kunna njuta av platsen. Antebellum Oaks B & B är en annan charmiga inn nära Barnes, öster om Zebulon. Rummen är inredda i en Southern Colonial sätt med fyra inlägg sängar, sittgrupper, privat bad, antika möbler och hemlagad fönstret Gardiner. Det finns bara fyra rum på Antebellum så boka din resa i förväg.

om Zebulon

Den mest kända attraktion i Zebulon är Pike County Courthouse i stadens torg. Byggdes 1895, lever denna struktur allt som turn-of-the-talet byggnader. Ta en promenad genom Zebulon torget och besöka några av stadens småföretag som en roman upplevelse. Denna lilla bokhandel är en bild perfekt plats att sitta och läsa en stund. Sedan gå upp på gatan att ha hamburgare och skakar på lokal matställe, Ruth restaurang. Det fungerar bra att gå tillsammans med en romantisk semester.


  

Kommentar