Hur gör jag Cook Rovor i en potten grillat?

July 9

Hur gör jag Cook Rovor i en potten grillat?


En grytstek är en maträtt som ger en varm lugnande känsla att smaklökarna, och är ganska enkel att förbereda och laga mat. För kallare vintermånaderna en varm grytstek är en idealisk måltid att förbereda, eftersom steken värmer magen, och kan typiskt mata en hel familj på fyra personer med möjlighet till resterna. För en sida skålen är stekar framställs vanligen med potatis och morötter, men du kan också krydda skålen lite genom att lägga till andra vintergrönsaker såsom rovor i mixen.

Instruktioner

1 Värm ugnen till 325 grader Fahrenheit.

2 Skala och tärna upp dina rovor, sedan hugga upp några andra grönsaker som du vill använda. Du kan klippa dem i alla former som du föredrar. Du kan också lägga till andra grönsaker som palsternacka, morötter och rädisor.

3 Smält 2 msk. smör i en lera bagare eller en ugnssäker holländska ugn; om varken finns, kommer en djup ensidig bakplåt också arbeta tillräckligt. Sear potten grillat på alla sidor och ta bort den från bagaren, ugn eller panna.

4 Placera alla dina hackade grönsaker till bagaren, ugn eller panorera och sprida dem runt jämnt. Säsong grönsaker med din favorit kryddor och slänga dem runt för att blanda i smaksättning. Flytta grönsakerna runt för att göra plats för grytstek. Placera potten grillat i mitten av bagaren, ugn eller panna och krydda potten grillat på samma sätt som de grönsaker.

5 Häll en kopp köttbuljong över potten grillat och på grönsakerna. Du kan lägga till en kopp rött vin till mixen för att lägga lite extra smak om du föredrar, eller häll en burk Grädde svamp soppa ovanpå steken.

6 Tärna upp en gul lök i ringar och strö löken ovanpå potten grillat. Detta kommer att hjälpa till att hålla köttet fuktigt medan det kockar.

7 Täck steken med en ugn som passar lock eller folie och placera den i ugnen på mitt bakning rack och låt det koka i tre till fyra timmar, eller tills köttet är gaffel anbud.

Tips

  • Som en kryddblandning du kan använda färska marken pepparkorn, timjan, persilja, lagerblad, färsk vitlök och grön lök, eller helt enkelt låta dina smaklökar vara din guide.
  • Var försiktig när du tar bort och avslöja potten grillat som värme och ånga från ugnen och stek kan lätt bränna huden.

  

Kommentar