Vad är det korrekta sättet att stift på en corsage?

November 4

Vad är det korrekta sättet att stift på en corsage?


En corsage kompletterar något speciellt tillfälle slitage, oavsett om det är en bal klänning, brudtärna klänning, mor-of-the-bruden ensemble eller formell händelse outfit. Finns i olika storlekar och blomma sorter, corsages finns i två grundtyper: nålas eller bandad att bära runt handleden. Om den bandade sorten råkar vara slut, oroa dig inte. Corsages är lättplacerad och stift, och inte kräver en magisk touch. Svinga att corsage stift noga, och din blomma stark följeslagare ser enkelt - och smärtfritt - söt.

Instruktioner

1 Plocka upp corsage och vrid blommor mot dig, bort från bäraren. I en korrekt gjort corsage, bör blomhuvuden och stjälkar böjas i en bestämd riktning. Se till att arrangemanget är rätt placerad.

2 Vila corsage lätt på kavajslag eller yta på klänningen i en liten vinkel, med blommorna luta bort från ansiktet. En corsage kan nålas på en klänning rem eller över bysten. Blommig handeln webbplats Elegans i Bloom säger att den optimala Corsage placering "är i genomsnitt ca 4 inches i från spetsen på den vänstra axeln."

3 Skjut stiftet i tyget nära det nedre vänstra hörnet av stammen och under ungefär en kvarts tum och sedan tillbaka ut och över stammen. Säkra Corsage genom att doppa änden av tappen tillbaka in i tyget under ungefär en halv tum och sedan tillbaka ut. Se till att stiftet spetsen inte kommer att bryta igenom tyget på ren hud. Om stiftet kom med en spetshöljet, sätt på den på den exponerade pin.

4 Upprepa steg 3 för den andra corsage stift, men placera den under huvudet på blommorna.

Tips

  • Traditionellt är en corsage nålas på den vänstra sidan av bärarens plagg. Den kan också fästas till ett bälte, en frisyr eller handväska rem.
  • Om en corsage är tung och drar ner ett plagg, försök klämma fast runt bh bandet förutom den skjorta textil.

  

Kommentar