Enorma Sko snörning Metoder

April 8

Enorma Sko snörning Metoder


Det finns många olika sätt att snöra skor, även om några standardmetoder är den i särklass vanligaste. Om du vill prova något annat, men det finns ingen anledning att inte. Det kommer att finnas fler möjligheter desto fler öglor du har i dina skor. Om till exempel, har du ett par skor som har 12 öglor, har du nästan 2000 miljarder möjligheter! Du har förmodligen inte kommer att vilja prova dem alla, så här är några av de bästa.

steg~~POS=TRUNC Laces

Stege snörning är en distinkt typ gynnas i de militära tack vare sin täthet och förkortade ändarna och dess distinkta, dekorativt utseende. I denna metod skosnören vävt både vertikalt och horisontellt i en stege formation.

spiderweb Lacing

Spiderweb snörning liknar stege snören i att den är tät och dekorativa. Istället för att gå vertikalt och horisontellt, skosnören gå vertikalt och diagonalt, bildar en dekorativ bana.

zipper Laces

Dragkedja snörning är en av de starkaste metoderna, eftersom snörena är låsta i varje ögla par. Detta gör skosnören nästan omöjligt att dra åt, men det också håller dem stadigt på plats sedan de nedre delarna av spets kommer att förbli fast på plats. Som namnet antyder, ser metoden som en stor dragkedja.

hexagram Lacing

Inte särskilt praktiskt, men absolut särskiljande utseende är hexagram snörning görs genom att bilda en sexuddig stjärna av snören. Detta är en symbol för många religioner och kulturer, i synnerhet den judiska davidsstjärnan.

lattice Laces

En av de mest populära av bland de dekorativa sko snörning metoder, gitter skosnören bildar ett gitter i mitten av snörning. Snörena är korsade med varandra vid en brant vinkel. Detta gör det möjligt att väva dem genom en annan.


  

Kommentar