Hur man bli av med påsar under ögonen av brist på sömn

February 23

Hur man bli av med påsar under ögonen av brist på sömn


Kanske en av de mest märkbara fysiska tecken på sömnbrist är påsar under ögonen. Inte alla människor är mottagliga för påsar under ögonen, men eftersom genetik spelar också en roll i problemet. När påsarna är ett resultat av sömnbrist, måste två typer av överväganden göras för att behandla dem. Enkla livsstilsförändringar kan minska storleken av väskor, men kommer inte att vara effektiv om inte sömn problemet är löst liksom.

Instruktioner

sömn förbättring

1 Gå till sängs vid samma tid varje kväll. En vanlig sömncykel kan förbättra den övergripande kvaliteten på sömnen.

2 Ta ett varmt bad eller dusch 30 till 60 minuter innan du går till vila. Enligt University of Cincinnati, kan ett varmt bad eller dusch fungera som en naturlig sömn stöd.

3 Undvik koffein, alkohol, nikotin, kraftig motion och minska vätskeintag fyra timmar före sängdags. Alla dessa faktorer kan hindra sömn eller sänka kvaliteten på sömnen. Tänk på att daglig motion, när de utförs före middagen, kan bidra till att upprätthålla en normal sömncykel.

4 Använd sängen endast för att sova så ditt sinne ser det strikt som en sovande fartyg. Inte läsa, skriva eller titta på TV i sängen.

5 Se en läkare om syntetisk melatonin om oregelbundna sömnmönster är ett allvarligt problem. Melatonin kan hjälpa till att reglera den sovande cykeln.

Baggy reducering

6 Håll huvudet lätt förhöjda när de sover. Om huvudet är ett av de lägsta delarna av kroppen medan man ligger ner, kan fluidum strömma under ögonen och sedimentera på plats.

7 Mätta en ren disktrasa med kallt vatten. Vrida ur överflödigt vatten och hålla tvättlapp mot ögonen i 15 minuter. Upprepa denna process åtminstone en gång per dag.

8 Drick mycket vatten under dagen för att hålla kroppen hydrerad, med huvuddelen av vatten som förbrukas under morgonen genom sena eftermiddagen, eftersom det är viktigt att minska konsumtionen av sent på dagen. En allmän tumregel är att dricka åtta stora glas vatten per dag, men detta kan variera beroende på vilken typ kroppen. Urin ska vara klar eller ha en mycket ljusgul färg när kroppen är väl hydrerad.

9 Minska saltintaget eftersom det gör att kroppen att behålla vatten, vilket i slutändan kan påverka storleken på svullnader under ögonen.


  

Kommentar