Motell i Ajo, AZ

May 4

Motell i Ajo, AZ


Beläget i Pima, en av de sydligaste länen i Arizona, är Ajo 43 miles från den mexikanska gränsen. Stadens största tillväxten skedde 1917-1985, när dess lokala koppargruva blomstrade. Idag är Ajo en destination för turister som dras av sitt milda klimat, skönheten i sin nästan hundraåriga skola och centrala torg - både utformade i den spanska Revival stil - och Ajo är lätt tillgång till vandring och sightseeing i Sonora Desert. Samhället välkomnar turister med ett urval av motell och värdshus.

Guest House Inn Bed and Breakfast

Mindre än en mil från Ajo centrum, var Guest House Inn Bed and Breakfast byggdes 1925 som ställs för Phelps Dodge Corp. affärsmän. 1988, en lokal familj köpte sedan övergivna inn, renoverades det och öppnade det för allmänheten som den aktuella anläggningen. Värdshuset har tre rum inredda med sängar, ett möblerat med två enkelsängar, två fönster fodrade hallar, ett vardagsrum och en matsal som fortfarande har möbler byggd av lokala hantverkare på 1920-talet. Alla rum har luftkonditionering och eget badrum.

Guest House Inn
700 Guest House Road
Ajo, Arizona 85321
520-387-6133
guesthouseinn.biz

The Copper Sands Motel

Copper Sands Motel ligger i centrum av Ajo, cirka 14 miles från orgel Pipe National Monument. Rummen kan ha antingen en king size-säng eller två dubbelsängar. Om alla rum är rökfria, en askkopp och bänk utanför varje rum för att säkerställa jämn rökare komfort. Husdjur är tillåtna i särskilt angivna rum. Varje enhet har ett kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare och kabel-TV. En utomhuspool är öppen säsongsvis och motell andra rekreationsområden inkluderar en uteplats och utomhus matlagning område med en propan grill.

Koppar Sands Motel
3711 N. Hwy 85

Ajo, AZ 85321
520-387-4097
coppersandsmotel.com

Marine Motel

Beläget i öknen på centrala Ajo utkanter, är Marine Motel några minuters bilresa från Cabeza Prieta Wildlife Refuge samt centrala Ajo. Varje rum har gratis trådlöst internet och gratis kaffe finns i kaffebaren. Rum kan betecknas som icke-rökning, och inkluderar mikrovågsugn, kylskåp och dvd-spelare. Beroende på hastigheten, är rummen antingen inredda med en enda drottning säng, två full-size sängar och en mikrovågsugn eller, när det gäller Park Model Suite, ett sovrum, vardagsrum och fullt utrustat kök. De Motell rekreationsområden omfattar picknickområde med bord och grillar, en kaktus trädgård och en utomhuspool.

Marine Motel
1966 N. Ajo Gila Bend Hwy
Ajo, AZ 85321
520-387-7626`
marinemotel.com

La Siesta Motel & RV Resort

La Siesta Motel & RV Resort har familjen drivs sedan 1991. Motellet är öppet året om. Alla motellrum är utrustade med två dubbelsängar, och inkluderar en full-size badkar med dusch. Varje enhet innehåller också en mikrovågsugn, minikylskåp och kaffebryggare och kabel-tv och trådlöst internet är gratis. La Siesta strövområden inkluderar en tennisbana, uppvärmd spa och pool. Motellet ligger inom 3 miles från Organ Pipe Cactus National Monument och steg från Sonoraöknen.

La Siesta Motel & RV Resort
2561 North Ajo Gila Bend Highway
Ajo, AZ 85321
520-387-6569
ajolasiesta.com


  

Kommentar