Best Over-the-Counter Worm medicin för katter

March 31

Best Over-the-Counter Worm medicin för katter


Katter blir infekterad maskar genom att äta loppor eller äta små djur som innehåller loppor eller maskar, såsom myggor. Ett avföringsprov bör tas till en veterinär för att ta reda på vilken typ av maskar din katt har, med de vanligaste är bandmaskar, rundmaskar och hakmask. Enligt CreatureLover.com, bör du aldrig ge en katt en over-the-counter (OTC) läkemedel för maskar utan att konsultera med din veterinär först. Många av dessa OTC-behandlingar är giftiga och har orsakat katt dödsfall.

Tape Worm Flikar

Tape Worm Flikar är en OTC läkemedel som är godkända av FDA. Det tar bort bandmask från katter över sex veckors ålder. Det kan rasat in i mat eller oralt. Enligt FleaSmart.com, eftersom Tape Worm Flikar är den enda OTC behandling som innehåller Praziquantel, som är den mest rekommenderade ingrediens för att avlägsna maskar från katter, är denna produkt det bästa OTC behandling att tillgå.

HomeoPet WRM Klar

HomeoPet ger en linje av behandlingar för alla typer av djur komplikationer. Wrm Clear är en produkt som används för behandling och förebyggande av bandmask, hakmask och spolmask. Produktetiketten anger att det är 100 procent naturligt, med inga kemikalier eller gifter. Det bör ges till din katt tre gånger dagligen, med antalet droppar beroende på vikten av katten.

piperazin Paste

Piperazin pasta är en OTC pasta som tar bort stora rundmaskar från kattungar och katter äldre än åtta veckor. Pastan är smaksatt tonfisk. Ett rör behandlar en katt eller flera katter som totalt upp till 20 pounds. VetInfo.com rekommenderar denna behandling för spolmask.


  

Kommentar