Hur man kan bli av Acne hål

August 3

Acne och acneärr kan vara pinsamt, men det behöver inte påverka ditt självförtroende längre. Läs vidare för att lära om hur man kan bli av med akne hål.

Instruktioner

Hur man kan bli av Acne hål

1 Tvätta ansiktet på morgonen och på kvällen med en medicinskt ansiktstvätt. En som har salicylsyra är bäst. Det är viktigt att få smuts ur porerna innan du ansöker lotion eller foundation och även innan du somnar.

2 Applicera en lotion med SPF varje morgon så att du skyddar din hud från ytterligare skador. En cosmeceutical produkt är bäst, eftersom det oftast innehåller kollagenstimulerande ingredienser. Dessutom använder mineralsmink, eftersom det inte innehåller kemikalier som kan skada eller irritera huden.

3 Inköp tea tree oil och lavendelolja, men se till att de är 100 procent terapeutisk klass eterisk olja. Applicera tea tree-olja till områden med akne, eftersom det kommer att hjälpa torka ut dem. Applicera lavendel till några röda områden, eftersom det kommer att lugna huden och minska rodnad.

4 Använd en microdermabrasion kit som du kan göra en gång i veckan hemma. Detta kommer att exfoliera döda hudceller och att mjuka upp och släta över. Med tiden kommer din akne ärr vara mindre märkbar.

Tips

  • Om du märker att huden blir för torr från oljan, börja tillämpa det varannan natt i stället för varje natt.
  • Använda microdermabrasion mer än en gång i veckan kan orsaka huden att bli irriterad och torr.

  

Kommentar