Hur besöka Pentagon i Washington, DC

February 18

Hur besöka Pentagon i Washington, DC


Pentagon i Washington, DC, är faktiskt en liten stad. Det har restauranger, städare, banker och butiker. Den har även en egen postnummer. En rundtur i Pentagon tar ungefär en timme och genomförs av utbildade guider från var och en av de väpnade styrkorna. Höjdpunkter i tur inkluderar Hall of Heroes, som innehåller all Medal of Honor vinnare i landets historia, och 9-11 Memorial Chapel, till minne av platsen där American Airlines Flight 77 träffade Pentagon den 11 september 2001. boka en tur måste göras flera dagar i förväg.

Instruktioner

1 Besök den officiella Pentagon webbplats och begära en tur åtminstone åtta men inte mer än 90 dagar i förväg om din planerade besök. Pentagon turer hålls måndag till fredag ​​från 9:00 till 3:00

2 Skicka in en säkerhet roster listar namnen på alla de personer som deltar i din tur senast tre dagar före tur. Du får en säkerhet roster formulär via e-post från Pentagon Tours när bokningen har accepterats.

3 Ankomst på Pentagon 30 minuter före den schemalagda tiden för din tur att göra det möjligt för gruppen tour passera Pentagons säkerhet.

4 Ta din tur bekräftelsebrev och personnummer till Pentagon tur. Barn under 13 år och de mellan åldrarna 13 och 17 som åtföljs av en förälder inte behöver ID-kort. Medlemmar i gruppen tour som är 18 och äldre behöver två former av identifiering, åtminstone en av dessa måste vara en fotolegitimation.

Tips

  • Granska Pentagons säkerhetsinformation att lära sig vad poster som inte är tillåtna inne i byggnaden.

  

Kommentar