Vad är det bästa sättet att möra Tough Steak?

June 12

Vad är det bästa sättet att möra Tough Steak?


Du kan inte alltid garantera att stek du köper kommer att vara så anbud som du vill. Om du har köpt en tuff biff, innan tillagning det ska du mjuka upp muskelfibrerna som orsakar kött att vara tuff. Det finns flera bra metoder för mörning tuff biff; Det bästa sättet är det som ger dig smak och konsistens du vill.

Instruktioner

1 Placera stek i en plastpåse och hammare den med en tenderizing klubba. Detta kommer att bidra till att mjuka upp hårda muskelfibrer.

2 Marinera biff, med antingen en kommersiellt köpt marinad eller en du har gjort själv, under minst två timmar före tillagning. Om du gör en marinad, införliva vinäger eller citron, eftersom surheten kommer att bidra till möra köttet.

3 Täck biff med en till kött. Detta är vanligtvis ett pulver du kan hitta i krydda del av en livsmedelsbutik. Följ anvisningarna på förpackningen för bästa resultat.

4 Strö bakpulver frikostigt på kött som fortfarande är våt eller har varit frysta. För kött som är färskt och torrt, göra en pasta genom att blanda bakpulver och vatten, och gnid in köttet. Lägg köttet i en lufttät behållare och ställ in den i kylskåpet över natten. Om du behöver för att laga stek samma natt, låt det sitta för så många timmar som möjligt före tillagning. Skölj biff före tillagning.

5 Gör en torr gnida för biff med färska kaffesump och oavsett andra kryddor du önskar. Gnid in den biff innan du tillagar den. Du kan också njuta Biff i svart kaffe för två till tre timmar före tillagning för att möra köttet.

Tips

  • Klippa bort något fett när du koka köttet, snarare än före tillagning. Detta hjälper till att hålla köttet blir hårdare.

  

Kommentar