Hur Breed Box Turtles

January 28

Box sköldpaddor, gemensamma för Nordamerika och Asien, är allätare med en välvd skal. Deras nordamerikanska livsmiljöer, främst i södra USA, långsamt förstörs av jordbruksmark och konstruktion. Dossköldpaddor plockas från naturen som husdjur och detta hotar deras naturliga häckningsvanor ytterligare. Du kan föda dossköldpaddor hemma genom att följa några enkla regler.

Instruktioner

1 Ras ett par av mogna sköldpaddor. Dossköldpaddor ras när de är fem år eller senare.

2 Nourish dossköldpaddor medan avel. Deras diet består av frukt och grönsaker, rötter, blommor och fisk. Kvinnliga dossköldpaddor behöver kalcium och vitamin D3 under parningstiden.

3 Fäst ett passande område. Det bör vara 12 till 16 inches djup och består av mossa eller fuktig jord. En uteplats är bäst. Sköldpaddorna lägger mellan 2 och 7 ägg, eller "koppling", vid en tidpunkt så se till att det finns gott om utrymme för att rymma detta.

4 Ta ägg ur lådan omedelbart efter läggningen. Vänd inte dem. Markera dem för identifiering med träkol.

5 Inkubera ägg i en separat låda med en blandning av vatten och vermikulit. Gräva en plats för varje ägg. Lämna tillräckligt med utrymme så att de inte kommer att hålla ihop.

6 Tillslut behållaren och lämnar några lufthål. Temperaturen bör inte vara mer än 80 grader. Kläckning kommer att ske i två till tre månader

Tips

  • Inte föda dossköldpaddor om du inte har säkrat goda hem från dem i förväg.

  

Kommentar