Beauty Tips och tekniker

May 22

Beauty Tips och tekniker


Kvinnor kan förbättra sitt utseende genom att bara ändra några saker. Att lära sig och genomföra skönhet tekniker kan bidra till att förbättra dina bästa egenskaper. Oavsett om det är ett tips att skapa glödande hud, eller en ny teknik att applicera och bär ögonskugga, använder det för en mini-makevoer.

Hud

Skapa glödande hud genom exfoliera huden tre till fem gånger per vecka. Scrub försiktigt, med användning av fuktgivande jojoba pärlor. Gör detta på kvällen. Facial scrubs rensa porerna och ta bort döda hudceller. Efteråt tillämpa en tjock nattetid fuktkräm på huden. Varje morgon, skölj ansiktet med rosenvatten, som är uppfriskande och gör huden ser daggiga.

Mun

För friska, fuktiga utseende läppar som håller läppfärg väl, borsta läpparna varje morgon. Använd en tandborste eller mjuk tvättlapp för att avlägsna torra flingor. Applicera läppbalsam för att jämna vägen för läppstift-värdig läppar; du kan använda ögonkräm i stället för läppbalsam. Om läppar är extremt nariga, tillämpa aloe vera gel eller vaselin över natten.

Ögon

Som ögon är en enastående funktion, vilket gör dem ser fet - men inte överväldigande - är målet. Skapa en rökig ögat med hjälp av två färger, såsom en mjuk metallisk brons med en mörkare brun. En ögonskugga applikator kan hjälpa skilja ljusare färg från toppen fransarna till strax under brynbenet. Applicera mörkare färg längs ögats globlinjen och över den övre fransraden. Avsluta med svart eller mörkbrun mascara.

naglar

Preparerade naglar hjälper dig att se polerad. För att hålla naglarna friska, ta hand om dem på rätt sätt. Arkivera dem i endast en riktning; många människor fil naglar använder filen och tillbaka över nageln topp. För att hålla nagelbanden frisk, tillämpa nagelolja morgon och kväll.


  

Kommentar