Hur kan jag göra min hud Lättare natten?

May 6

Flera hud-blekning produkter kan användas under natten för att lätta hudfärg. Du förmodligen inte kommer att se verkliga resultat efter bara en natt av användning, men med tiden - cirka två till tre månader - kommer du att märka fläckar av missfärgning försvinna och försvinner. Regelbunden användning av krämer som innehåller aktiva ingredienser som hydrokinon, lakritsextrakt och Kojic syra kommer att vara det mest fördelaktiga för att göra huden ljusare.

Hydrokinon

Hydrokinon är den mest kraftfulla hud-blekning grädde på marknaden. Det är tillgängliga genom recept i en högre dos och över disk i en ljusare dos. Det fungerar genom att hämma förekomsten av melanin i huden och bryta ner existerande melanin för att avslöja en ljusare färg. Även om det har godkänts för användning av FDA, biverkningar är möjliga. Till exempel har vissa användare rapporterat kontaktdermatit efter användning av denna produkt. Hydrokinon är också förbjudna i Europa på grund av sitt rykte som ett cancerframkallande ämne. Prata med din hudläkare innan du använder den.

Innan sängen, tvätta det drabbade området, ta bort alla makeup och klappa torrt. Massera en dime -stora mängd av grädden på det drabbade området och lämna på natten. Följ denna rutin på en daglig basis och du kommer att börja se resultat i ungefär fyra till sex veckor.

Kojic och glykolsyra

Kombinationen av kojisyra och glykolsyra är en annan potent hud-blekmedel. Kojic syra kommer från en svamp metabolisk process och verkar genom att hämma melanin produktionen också. Kojic syra kan hittas i många over-the-counter hudblekande produkter som används över natten för att lätta åldersfläckar, akne ärr och andra områden av missfärgning på huden. Liknande hydrokinon, har det även rapporterats att ha orsakat kontaktdermatit hos vissa användare. Personer med känslig hud har upplevt viss irritation. Om du har känslig hud, prata med din hudläkare innan du använder några krämer som innehåller Kojic syra.

Ansök på natten över ren hud och massage grundligt in fläckar av missfärgning. Lämna över natten och tvätta bort med tvål och vatten på morgonen. Används för åtminstone en månad för att få önskat resultat.


  

Kommentar