Hur Breed Red Ear Sliders

July 22

Red Ear Sliders är en måttligt storlek, fogliga arter av sköldpadda, populära med reptilentusiaster som bra starter husdjur för nybörjare ägare. Ursprungligen kom från de södra delarna av USA, Röda Ear Slider lever nu nästan varje kontinent på jorden. Avel Red Ear Sliders är en relativt enkel process på grund av sin milda karaktär, och det går att höja en hälsosam koppling av ägg med bara lite tid och ansträngning.

Instruktioner

Hur Breed Red Ear Sliders

1 Titta på dina sköldpaddor efter tecken på att de är redo att para sig. Parningen inträffar vanligen under de kallare månaderna på året, till exempel januari och februari, för att ge barnen den bästa chansen att överleva när de kläcks i början av sommaren. Under parningstiden, kommer mindre manliga sköldpaddor ofta klo runt den kvinnliga huvud och hals, kittlande henne att döma henne mottaglighet. Hon kommer att visa sin vilja att para genom att tillåta honom att knuffa och montera henne. Om hon inte är mottaglig och blir fientligt, separera dem för att förhindra skador.

2 Förbered parning tank när honan accepterar hanens framsteg. Fyll din 30-liters tank med sex inches tydlig, vatten rumstemperatur. Vattnet måste vara tillräckligt djup för att göra det möjligt för män att enkelt montera honan, men inte så djupt att hon inte kan andas. Placera manligt och kvinnligt i tanken och observera dem tyst. Parning tar cirka 15 minuter, så ge dina sköldpaddor gott om tid att para ostört.

3 Flytta sköldpaddorna tillbaka till sina normala höljen, hålla den manliga och kvinnliga separat under dräktigheten. Hon kommer att bära äggen i ungefär 60 dagar. Under de två sista veckorna av graviditeten, kommer din kvinnliga spendera mycket mer tid på land, gräva och letar efter en plats att lägga sina ägg.

4 Ställ in häckande tanken och flytta kvinnliga det så snart du märker hennes häcknings beteende. Fyll en av dina 20-gallon tankar med fyra eller fem inches av ren planteringsjord, vilket gör att det är löst packad i botten av tanken. Din kvinnliga kommer att gräva sitt bo och lägger någonstans mellan två och 20 ägg, lätt att täcka dem med jord när hon är klar. Fäst din värmelampa till tanken och rikta den mot boplats, och se till att hålla boet på cirka 85 grader Fahrenheit att ge äggen den bästa chansen att överleva. En enkel akvarium termometer placerad bredvid boet kommer att hjälpa dig att övervaka dess temperatur.

5 Observera boet noggrant för tecken på kläckning. Korrekt ruvade Red Ear Slider äggen kläcks ungefär 80 dagar efter att de läggs, så håll ett öga på dem som de metoder 80-dagars mark. Du kommer att märka marken börjar skifta som ungarna klippa mjuk ägg sac med en liten, hård bula på trynet kallas äggtand. Håll tyst och inte störa äggen under kläckningen, som skrämda barn kommer att försena kläckning och bo inne i boet om de känner sig hotade.

6 Placera ungarna i barnkammaren tanken så snart de har alla kläckts. Fyll hälften av återstående 20-liters tank med jord, packa ner för att göra en fast markområde för barn. Fyll den andra halvan av tanken med bara ett par inches av vatten för att tillåta ungarna tillgång till vatten men hindra dem från Downing i djupt vatten. Rengör vatten minst tre gånger i veckan för att förhindra sjukdomar och infektioner och hålla dina nykläckta Red Ear Sliders glada och friska.

Tips

  • Var noga med att mata dina sköldpaddor en välbalanserad kost för optimal hälsa under avel. Red Ear Sliders är allätare och ett stort utbud av hackade frukter och grönsaker, tillsammans med en köttkälla, såsom daggmaskar, är viktigt för friska sköldpaddor. Fråga en veterinär som specialiserat sig på reptiler att ge dig råd om en riktig kost för dina sköldpaddor.
  • Lämna aldrig en manlig och kvinnlig tillsammans om honan i oemottagliga för hanens parning förskott. Om hon inte är redo att föda upp, kan hon bli arg och skada den mycket mindre manliga om han inte snabbt avlägsnas från tanken.

  

Kommentar