Hur man använder handgjorda Virkade Svamp

May 1

Hur man använder handgjorda Virkade Svamp


Handgjorda virkade tvättlappar är både estetiskt tilltalande och funktionell. Texturen av en virkad tvättlapp hjälper till att försiktigt exfoliera huden. Varje garn fiber kan användas för att göra en virkad tvättlapp, men 100 procent bomull är den mest absorberande. Korrekt användning och skötsel av dina handgjorda tvättlappar kommer att utöka sin användning livslängd. Om du inte vet hur man använder en virkad tvättlapp, kan det utveckla mögel och / eller lukt.

Instruktioner

1 Förtvätt din tvättlapp att ta bort kemikalier från bearbetning och preshrink det. Fyll din diskho med varmt vatten och tillsätt några droppar av ett milt rengöringsmedel. Sänk din tvättlapp i tvålvatten, agitera det under vatten genom swishing runt med händerna och dränera vattnet. Rulla din tvättlapp för att uttrycka överflödigt vatten, skölj under rinnande kallt vatten och rulla uttrycka överflödigt vatten igen. Fortsätt att göra detta tills vattnet inte är tvål längre. Ligga platt för att torka och forma det för hand.

2 Fukta tvättlapp noggrant innan varje användning. Tillsätt några droppar av din tvål.

3 Pressa din tvättlapp och fukta den för att utveckla ett lödder. Upprepa detta med jämna mellanrum vid behov tills du är klar med den.

4 Håll tvättlapp under en stadig ström av kallt vatten. Låt det bli mättad och sedan pressa den att uttrycka överskottsvatten, som kommer att ta bort tvålrester från trasan. Fortsätt att göra detta tills vattnet som kommer från tyget inte är tvål längre.

5 Häng tvättlapp så det lufttorkas mellan användningarna. Detta kommer att hindra den från att utveckla mögel, eller en lukt.


  

Kommentar