Hur man bygger en Duck Nesting House

September 9

Att bygga en anka häckar hus är inte bara ett roligt projekt, det kan faktiskt ge en välbehövlig tillflykt i en värld som alltmer inkräktar på många naturliga habitats.While det finns flera olika varianter av ankor (var och en med lite olika häckande krav), vi kommer i dag att fokusera vår uppmärksamhet på att bygga en holk för den gemensamma trä duck.These ankor föredrar häckar i ett litet utrymme och ofta bygger sina bon i gamla hackspett hål, eller träd som har drabbats av blixtnedslag och delvis hollowed.Be var noga med att svänga upp i din holk så att varje vinter, kan du rengöra rutan och förbereda den för nästa säsong ungarna.

Instruktioner

1 Klipp din 9 'tall i följande delar: 1 st 47 "X 12" (detta kommer att bli de två sidorna av häckande hus) 1 st 24 "X 10" (den tillbaka) 1 st 23 "X 10" (den fram) ett stycke 10 "X 10" (botten) ett stycke 14 "X 15" (den översta)

2 Borra ett halvt dussin 1/4 "hål i 10" X 10 "bottenstycket för dränering och luft circulation.Measure 24" från ena änden av 47 "styrelse och placera ett märke på vänster sida av board.Measure 23 "från samma ände av 47" styrelsen och göra ett märke på högra sidan av board.Connect de två varumärkena, klipp styrelsen två längs denna diagonal linje. de två resulterande skivor är dina sidor, och gör att du att göra en något sluttande tak för din holk.

3 Borra ett 1/4 "hål i de 23" X 10 "bräda (framsidan av holk), ungefär centrerade 4" från toppen av styrelsen. rita nu en ellips cirka 4 "lång och 3" hög med detta hål som centrum. Använd din pussel att klippa ut ellipsen.

4 häftning eller please en remsa av hårdvara trasa eller skärm på insidan av framsidan av lådan, som leder från golvet till ellipsen. Detta gör det möjligt för nykläckta ungar att klättra ut ur boet.

5 Skruv sidorna och baksidan till botten, och lägg skruvarna som behövs för att stabilisera och stärka box.Use dina två gångjärn för att fästa början av box.Place 5 "av träspån i botten av lådan. ( använd INTE sågspån, eftersom detta kan kväva nykläckta ankungar.) Lådor skall monteras på stolpar i 4 "till 5" av vatten, med anti-rovdjur kragar på stolparna.

Tips

  • En beläggning av polyuretan kan för att adderas till utsidan av lådan för tätskikt.
  • Lådor ska placeras på vintern och service på vintern också, med nya träspån till efter lådan har rengjorts.

  

Kommentar