Hur man använder en pulver Glaze Akryl Dip System

August 31

Hur man använder en pulver Glaze Akryl Dip System


Backscratcher salong Systems tillverkar en rad produkter för applicering av akryl tips kallas Extreme Powder Glaze Akryl Dip System. Detta system använder en hartsbaserade Base Glaze att tillämpa akryl tips naglar och sedan tillämpa en pulveriserad akryl dopp. Systemet, avsedd för användning i nagelsalonger, är ett snabbt alternativ till traditionella akrylspetsapplikationer, och det är hälsosammare för spiken än många metoder. Det ger också en långvarig manikyr med en tunn, naturligt utseende spets.

Instruktioner

1 Rengör naglarna, och forma med en fil.

2 Applicera ett tunt lager av borsten-on Base Glaze produkt till hela nageln, och spraya med Glaze torktumlare.

3 Lägg Base Glaze till det område där spetsen kommer att bifogas. Rikta in akryl spets, och hålla den på plats för fem till tio sekunder.

4 Använd Base Glaze att täta och släta sömmen mellan botten av spetsen och fingernagel. Applicera en kort spray av Glaze torktumlare.

5 Måla nageln med Finish Glaze. Hålla spiken parallellt med bordet, och försiktigt lägga in den i Extreme Powder. Lyft nageln, och peka mot sidan av behållaren för att slå av eventuellt överflödigt pulver.

6 Följ med Finish Glaze och en spray av Glaze torktumlare. Pensla ett lager Extreme Sealer på hela nageln. Låt torka. Det här kan ta flera minuter. Applicera ett andra skikt vid behov.


  

Kommentar