Shell Knob, Missouri Hotell

September 1

Shell Knob, Missouri Hotell


Shell Knob är ett litet samhälle på den tysta sidan av Missouri Table Rock Lake. Nära attraktioner såsom Mark Twain National Forest och Ozark Mountains, är Shell Knob ett populärt turistmål för dem som är intresserade i en mängd olika utomhus och naturnära aktiviteter. Shell Knob Även om inga hotell ligger direkt i området, har många orter, loger och bed & breakfast för att rymma besökare.

Campbell Point Resort

Shell Knob s Campbell Point Resort ligger inom två block av en full service småbåtshamnen och nära attraktioner såsom Berry kosmiska hålor och Cassville s Roaring River State Park. Gästerna kan välja mellan ett pentry, motellrum eller en kombination svit. Pentryt är fullt utrustade och kan hålla upp till fem personer, medan motellrum, som lämpar sig för upp till två personer, har en king size-säng. Campbell Point kombination sviter är avsedda för större familjer och inkluderar ett större kök och två badrum. Gästerna har tillgång till ett allrum, pool, lekplats och picknick paviljonger med hästsko gropar.

grön Cocoon

Gröna Cocoon Lakefront Cabins ligger i Shell Knob och förbise Table Rock Lake: s centrala Cross Bridge. Beläget nära attraktioner såsom Piney Creek Wilderness, Roaring River State Park, Eureka Springs och Mark Twain National Forest, Green Cocoon djurvänligt och erbjuder besökarna ett urval av två hytter. Paren-endast hytt, kallas Roys Place, har en queen size-säng, privata badtunna och pentry, medan Caddell Cabin har tre bäddar, en öppen spis, en multilevel däck och ett komplett kök. Gästerna har tillgång till en båt lansering och en privat brygga anläggning med en båt hiss.

The Table Rock Lake House

Tabellen Rock Lake House är en Shell Knob bed and breakfast ligger en fjärdedel mil från staden. Gästerna kan välja mellan två rum, den engelska trädgården rummet och välvt rum. Den förstnämnda har en utsikt över sjön, king size-säng, klädkammare och eget badrum, medan den senare har en dubbelsäng, eget badrum och utsikt över skogen. De Table Rock Lake House inkluderar båthamnar, hissar och ympkvistar, en spårvagn till sjön, en bubbelpool, en teater rum, gratis trådlöst internet, tvättstuga tillgång, hemlagad frukost och kväll desserter och ett biljardrum.

Timbers Resort and Lodge

Shell Knob s Timbers Resort and Lodge ligger nära Branson och lättillgängligt från de större städerna i Mellanvästern. Du kan välja från ett urval av timmerstugor, som varierar i storlek från ett till fem sovrum. Du kan också välja att bo i lodge, som ligger nära en säsongs vattenfall och kan användas för att vara värd för banketter, mottagningar, retreater och släktträffar. Bekvämligheter och faciliteter inkluderar fullt utrustade kök, en badtunna och uppvärmd pool, tvättmöjligheter, en lekplats och en båt brygga. Timbers Resort and Lodge ligger nära sådana attraktioner Shell Knob som Mark Twain National Forest, Piney Creek Wilderness Area och Dogwood Canyon Nature Park.


  

Kommentar