Hur man undviker att köpa det värsta Rakapparat

September 3

Hur man undviker att köpa det värsta Rakapparat


Det är den tiden på året då vi kvinnor folk förvränga runt letar efter den perfekta presenten till mannen i vårt liv. Om du tror att annonserna, kommer vi att vinna stort om vi köper våra fellas en elektrisk rakapparat. Ok, jag ska bita i det, men det finns så många att välja mellan, hur vet vi att vi inte köper det värsta på marknaden? Här är en guide för att undvika att köpa fel rakapparat.

Instruktioner

1 inte få överväldigad! - Det finns så många rakapparater att välja mellan !! Som det visar sig, kommer den typ av skägg och hudens känslighet din man har spelar en stor roll i vilken typ av rakkniv kommer att vara den bästa eller sämsta för honom. Som jag förstår det, folie rakapparater raka super nära, men kan orsaka irritation i halsen och orsaka inåtväxta hårstrån. Folie kan också komma med en våt / torr alternativ som roterande rakapparater inte har. Vissa män som våtrakning bättre. >>>>>>>>>>> Rotary rakapparater raka också nära, men det finns kläm- eller hack problem, särskilt om det är lös hud och / eller tjocka skägg.

2 Kolla in Konsument webbplatser - Det finns ingen brist på omdöme och konsumentsajter som kommer att berätta de bästa elektriska rakapparater och varför. Jag visste aldrig det kunde finnas så många funktioner och detaljer om en elektrisk rakapparat! Som sagt, jämföra elektriska rakapparater över flera översyn platser. Var uppmärksam på vad faktiska konsumenter säger snarare än ett säljargument. Du kan få en bra känsla för en produkt med denna metod.

3 Här är det roligaste elektrisk rakapparat jag kom över. - Den USB uppladdningsbara Shaver - Det är en rakapparat som du kan ansluta till din dator / laptop USB-port. Hmmm, å ena sidan det låter som en bra idé, särskilt om din man reser mycket. Dess liten kompakt och din man kan ladda det på språng. Å andra sidan finns det ingen översyn som säger att detta rakapparat har några tänder för att få jobbet gjort om du vet vad jag menar.

4 Fråga din man! - Om allt annat misslyckas och du helt enkelt inte kan räkna ut vilken elektrisk rakapparat för att köpa dig killen ... fråga honom. Män är lätta på det sättet. De skulle hellre du frågar och får rakhyveln att de verkligen vill, än förvånad med den värsta rakapparat någonsin.

Tips

  • Och män tror kvinnors produkter är överväldigande!

  

Kommentar