Cykelvägar på Vancouver Island i Kanada

January 18

Cykelvägar på Vancouver Island i Kanada


Känd för sin naturliga skönhet, är Vancouver Island ett utmärkt destination för självförsörjande resenärer som vill cykla sig fram genom landskapet. Turistinformation om cykelleder är lättillgänglig och vägar på följande lista är bara några av de stora cykelvägar som väntar dig på Vancouver Island.

Den galopperande Goose Trail

Cirka 60 kilometer i längd, den galopperande Goose ormar utanför flera förorter runt Victoria, huvudstad i British Columbia och den viktigaste staden på Vancouver Island. Leden byggdes på en gammal railbed och har olika landskap, från jord till branta bergssluttningar. Goose kan nås på Swartz Bay färjeterminalen, vilka tjänster BC Ferries vägar till Vancouver fastlandet.

Cowichan Valley Rail Trail

Cowichan Valley är en sträcka av Vancouver Island ligger mellan Victoria till söder och Nanaimo i norr, och omfattar små och pittoreska samhällen som Smith, Duncan och Duncan. Cowichan Valley Rail Trail var, i likhet med galopperande Goose, byggd på en gammal railbed och är en del av det nätverk av Trans Canada Trails. Leden presenterar Kinsol Trestle, som är den största trä järnvägsbron i det brittiska samväldet. Den Kinsol Bock står 145 fot hög och har en längd av 614 fot.

Shawnigan Lake Road

Denna 20 kilometer spår är också en del av Trans Canada nätverk av stigar. Delar av leden är asfalterade och vägen genom skogen och vissa landsbygds bostadsområden. Andra delar av vägen är grus och leda till en del av en övergiven järnväg.

andra Rutter

Vancouver Island har också Seaside Touring Route som följer vattnet runt Victoria. De angränsande Gulf Islands ger också spektakulära rutter i en lantlig miljö. Gulf Islands och mindre öar kan nås via BC Ferries från Swartz Bay och Nanaimo.


  

Kommentar