Disneyland Paris Dagsturer

August 17

Gå se den magiska sidan av Paris genom att ta en dagstur till Disneyland Paris. Det finns många alternativ för att njuta av en dag på en av de två temaparker, Disney Village eller någon kombination. Disneyland Paris är tillgängligt via Marne-la-Vallee / Chessy järnvägsstation, som ligger vid ingången till nöjesparker. RER linje A är ett annat sätt att besöka parker förekommande bor i närheten eller vistas i ett hotell område. Disney erbjuder sina gäster gratis transport mellan de två temaparker och Disney hotell. Det finns allmän parkering i parkerna för en avgift.

Disneyland Park

Utformad efter Disneyland i Kalifornien och Magic Kingdom Park i Orlando, erbjuder Disneyland Park gäster en plats där drömmar. Inne i parken, är gäster möts av Disney hjältar och hjältinnor genom fem olika länder av äventyr. De olika länderna i parken inkluderar Main Street USA, Fantasy, Frontier, Adventure och Discovery. Varje park erbjuder ett tema upplevelse med unika åkattraktioner, shower, restauranger, shopping och attraktioner allt avsedda för den specifika land tema.

Parken består av populära attraktioner USA och vissa nya som inte erbjuds i Kalifornien eller Orlando. De fem attraktioner på Disneyland Park har det är en liten värld, Space Mountain: Mission 2, Big Thunder Mountain, Pirates of the Caribbean och Buzz Lightyear Laser Blast.

Disneyland Park är fylld med tillräckligt med saker att se och göra, gör det möjligt för gästerna att njuta av en hel dag på nöjesparken.

Walt Disney Studios Park

I likhet med Disneys Hollywood Studios park i Orlando, tar Walt Disney Studios Park gäster på ett äventyr i filmerna. Gästerna kan njuta av sevärdheter, shower och bakom kulisserna turer i allt som rör filmer och TV-program. Parken är indelad i fyra olika partier, Production Courtyard, Toon Studio, Backlot och Frontlot.

Varje parti har ett annorlunda utseende i film och underhållning, inklusive shower och parader, hela dagen. Toon Studio tar en titt in till klassiska och moderna animation stilar med attraktioner som Toy Story Playland. Den Backlot tar gästerna bakom kulisserna på en titt på hur några av de mer kända stunts utförs.

De fem attraktioner på Walt Disney Studios Park är The Twilight Zone Tower of Terror, Toy Story Playland, Stitch Live Cars Race Rally, Crush dalbana. Andra shower och parader tillgängliga under hela dagen.

Parken är fylld med en fullständig tidsplan för utställningar, parader och researrangörer attraktioner ger dig massor att se och göra på en dag.

Disney Village

Disney Village är platsen att gå för Disney shopping, restauranger och underhållning utan nöjespark erfarenhet. Disney Village har massor av saker att göra och se erbjuder en trevlig temapark fri dag, men är tillräckligt liten för att lägga till en dag äventyr i en av parkerna.

Musse Pigg och vänner kommer att ha gäster dansar till Buffalo Bill Wild West Show komplett med Buffalo Bill själv, Annie Oakley och Rough Riders. Övrig underhållning inkluderar levande musik, dans, biografer, konserter och gatan underhållare.

Det finns fyra barer och 10 teman restauranger i Disney Village erbjuder något för alla.

Park Hop

Disneyland Paris erbjuder endagsbiljetter med tillgång till både nöjesparker. Detta gör det möjligt för gästerna att njuta av en park under sin dagstur eller båda på en enda dag. För att se båda parkerna i en dag, göra en lista över alla attraktioner som du vill se och planera om när i dag du vill se dem. Det är enkelt att dela din dag till hälften vid en park och hälften i den andra.


  

Kommentar