Iowa Hotell med rökning och Whirlpool rum

April 13

Iowa Hotell med rökning och Whirlpool rum


När du reser till Iowa, det finns flera hotell som erbjuder sina gäster rökare och rum med bubbelpooler. De flesta hotell har ett begränsat antal rum för gäster som vill röka. Dessutom har de flesta av dessa hotell har ett ännu mer begränsat urval av rum med en bubbelpool. För att få ett rum som kommer att ge båda dessa logi, är det bäst att göra bokningar.

AmericInn of Ames

AmericInn Ames har 66 rum med sviter som har bubbelpool boende. Hotellet har också gratis frukost och en tidning för besökare på morgonen. Sviterna har en bubbelpool samt en gasspis, hårtork, mikrovågsugn, järn, mini-kylskåp och en soffa. För att säkerställa att du får en rökare svit, måste du ringa i förväg för att göra din bokning, som rökfria rum med en bubbelpool är begränsad.

AmericInn of Ames
2507 SE 16. St.
Ames, IA 50010
515-233-1005
americinn.com

Dagens Inn Dubuque

Dagens Inn Dubuque har många standardfunktioner samt ytterligare bekvämligheter. Husdjur får stanna i en $ 10 engångsavgift. Det finns kaffebryggare och hårtork i alla rum förutom kabel-tv med HBO. Detta hotell har totalt 161 rum och två bubbel sviter. Rökning är tillåten i 50 rum och en av de Whirlpool Suites.

Dagens Inn Dubuque
1111 Dodge St.
Dubuque, IA 52003
563-583-3297
daysinn.com

Quality Inn & Suites Waterloo

Quality Inn & Suites at Waterloo erbjuder gratis höghastighetsinternet, gratis kontinental frukost, kylskåp och mikrovågsugn, samt en gratis utgåva av dagstidning. Dessutom hotellet är rökare vänligt och erbjuder sviter med bubbelpooler. Dessa sviter har även stora kontorsytor och en ergonomisk stol.

Quality Inn & Suites Waterloo
226 W. 5. St.
Waterloo, IA 50701
319-235-0301
qualityinn.com


  

Kommentar