Hur Värm Supermarket Crab Cakes

March 23

Hur Värm Supermarket Crab Cakes


En delikatess för många, krabba kakor som är antingen frysta eller kylda från butiken kan smaka lika bra som kakor du får från en high-end restaurang. Om du vill ha ett friskt krabba tårta, kan du välja att baka kakor i ugnen. För en fet behandling, kan du panorera-steka kakor till en brun skarp. Att veta hur man laga kakor på rätt sätt kan hjälpa negera den frusna, nonfresh smak.

Instruktioner

Pan Stek Crab Cakes

1 Coat en stor nonstick pan med 2 msk. olja och sedan ställa in kaminen till medelvärme. Vänta tills pannan att börja röka.

2 Stek krabbkakorna tills de har brynt eller knaprig. Detta tar cirka fem minuter på varje sida. Använd en spatel för att vända krabba kakor.

3 Ta krabba kakor och placera dem på en servering tallrik. Om det finns en hel del olja fastnat krabba kakan, sätta en handduk på serveringsfat och placera krabba kakor på handduken sedan.

Bakning Crab Cakes

4 Värm ugnen till 400 F och sedan placera krabba kakor på ett ark av vax papper. Placera vax papper på en metallbricka och sedan placera magasinet i ugnen.

5 Ställ in timern för 20 minuter, men kontrollera krabba kakor i 15 minuter. Detta gör det möjligt att vända krabba kakor och kontrollera att se om de är bruna.

6 Ta krabba kakor ur ugnen. Låt dem svalna innan servering.


  

Kommentar