Motell i West Glacier, MT

July 3

Motell i West Glacier, MT


Om du planerar en resa till West Glacier, Montana du kommer bli förvånad över landskapet och utomhusaktiviteter som väntar dig. Du kommer att hitta logi i den vackra West Glacier Park och i närheten som ger rustikt och gemytlig bekvämligheter som kompletterar omgivningen.

West Glacier Motel

West Glacier Motel ligger vid ingången till Glacier National Park. Motellet är en del av West Glacier Village som erbjuder dig presentbutiker och en merkantil. Caféet ligger i byn serverar läckra hemlagad mat du kommer att njuta. Rummen är charmigt rustikt och daglig städning tillhandahålls. Några av rummen har en vacker utsikt över Glacier National Park och andra har utsikt över Flathead River. Om du är en golfspelare, är Glacier View Golf Course bara några minuter från motellet.

West Glacier Motel
PO Box 410
West Glacier, MT 59936
406-888-5662
westglacier.com

Glacier Highland Resort

Du kommer att njuta av landskapet i närheten Glacier National Park under din vistelse på glaciären Highland Resort. De har en restaurang där du kommer att kunna festa på hemlagade rätter. Du kan fylla på leveranser för en resa till Glacier National Park eller hitta den perfekta souvenir på deras presentbutik. Motellet har rustik inredning och en barrel att lugna alla muskler efter en lång vandring på Glacier National Park, eller flytande ner Flathead River.

Glacier Highland Resort
PO Box 397
West Glacier, MT 59937
406-888-5427
glacierhighland.com

Vista Motel

Om du letar efter en spektakulär utsikt över bergen Vista Motel erbjuder fantastisk utsikt över Glacier National Park och Waterton Lakes National Park. Du kan bo i ett av sina bekväma Motell rum eller rustika stugorna varav två är utrustade med fullt utrustade kök. Efter en lång dag att utforska bergen kan du ta ett dopp i deras uppvärmd pool. Närliggande restauranger inkluderar West Glacier restaurang och Bison Creek Ranch Café.

Vista Motel
PO Box 90
12340 US Hwy 2 E
West Glacier, MT 59936
406-888-5311
glaciervistamotel.com


  

Kommentar