Hur man blandar topp och sidor Vid skärning Män Hair

February 10

Hur man blandar topp och sidor Vid skärning Män Hair


Om du precis har börjat att minska din makes eller barns hår, och du har klippt framsidan till lämplig längd, måste du blanda toppen med sidorna. Utseendet på en professionell frisyr allt smälter samman med skikten försiktigt bård mot örat. När du klipper män hår, se till att du inte utelämna denna process.

Instruktioner

1 Fukta håret. Om du bara har klippt upp för att få lämplig längd, bör det fortfarande vara fuktigt. Det är svårt att klippa män hår jämnt om det redan torrt.

2 Kontrollera att längden är lika på toppen innan du börjar skiktning processen att blanda topp och sidor, vilket gör att du inte behöver skäras toppen efteråt. Det måste jämnas innan du börjar skiktning processen.

3 Mät upp för att blanda med sidan. Lyft håret från toppen, bakåt och blanda det med håret som du skär på sidan. Klipp att få ungefär samma längd.

4 Kamma håret tillbaka och ta tag i den mellan den första och tredje finger. Dra den bakåt i en vinkel och skär. Detta gör det möjligt för håret att vara längre i den främre och försiktigt skiktas mot sidolängd.

5 Upprepa proceduren på den andra sidan. När du klipper män hår, måste du ständigt hålla en vinkel när du blandar det med sidorna. Se till att du mäta längden med sidorna innan du drar håret tillbaka.

6 Ta tag i håret i mitten mellan första och långfingret och dra den tillbaka mot hjässan. Se till att dina fingrar är rak som du klippa håret för att matcha de två första skär.


  

Kommentar