Hur Feed Guinea Fowl

February 21

Köttet från pärlhöns blir populär som ett livsmedel som liknar kyckling. Även pärlhöns är ett spel fågel, det är välsmakande och låg i kalorier. Använd dessa tips för att mata pärlhöns maten som kommer att hjälpa dem att växa stora och friska.

Instruktioner

1 Låt pärlhöns äta insekter. Pärlhöns liknar kycklingar men är vildare så de äter insekter som är naturligt för deras livsmiljö. Låta dem äta insekter minskar också felet befolkningen i ditt område.

2 Mata dem viltfoder med tillsats av protein. Köp om foder om du vill att din pärlhöns att lägga ägg, men köpa vanliga foder om du inte vill ha någon avkomma.

3 Använd höna grunden för att mata din pärlhöns. Kasta det så det sprider över marken. Du kan också köpa kyckling mäsk som innehåller pulver, eller så kan du också köpa komprimerat pulver, som kallas pellets. Dessa kan också rasat upp och matas till pärlhöns.

4 Feed pärlhöns en eller två gånger om dagen. Vuxna guineas behöver lite omsorg och kommer att frodas på regelbunden utfodring dagligen.

5 Servera ekologiskt foder om du vill att din pärlhöns fri från bekämpningsmedel och gödningsmedel. Köp från ett välkänt företag för att kontrollera flödet är frisk och inte innehåller animaliska biprodukter.

6 Försök grönsaker som kycklingar äter som majs, tomater och äpplen. Vissa kanske vill maskrosor också.

7 Prata med din veterinär om medicinfoder för pärlhöns. Du kanske vill lägga till medicinfoder för att skydda dina fåglar från sjukdom.

Tips

  • Ge pärlhöns med rent färskvatten hela tiden så att de inte blir uttorkade.

  

Kommentar