Roliga saker att göra i Park City, Utah

April 4

Park City är en liten bergsstad i Utah, cirka 20 minuter från Salt Lake City. Det är känt för sina skidorter, nattliv och Sundance Film Festival. Även om det är små, Park City ligger i en fantastisk utomhusmiljö och erbjuder aktiviteter för alla från utomhus äventyrare till konstälskare. Vare sig du besöker på sommaren eller vintern, är Park City en utmärkt plats att besöka för individer, par och familjer.

Ski and Snowboard

De stora attraktionerna i Park City är vintersport. Med tre skidorter inom fem minuter från centrum, skidåkning och snowboard är de mest populära vinteraktiviteter. Park City Mountain och The Canyons tillåter skidåkare och snowboardåkare. Deer Valley är endast öppen för skidåkare. Om du reser till Park City högsäsong december till februari, se till att boka boende i förväg. Du kan hyra utrustning på bergen eller sportartiklar butiker i stan. Varnas att under Sundance Film Festival i januari, boende, parkering och restaurang reservationer är svåra att få tag på.

Utforska Downtown

Park City har ett pittoreskt centrum som är fylld med affärer, restauranger och gallerier. Tillbringa några timmar vandrade genom butikerna, och se till att stoppa i den lilla konst och fotogallerier att chatta med ägarna och hitta unika lokala fotografi. För ett mellanmål, prova älskade Java Cow Cafe and Bakery, och prova No Worries Cafe & Grill för något annat mjöl. Om du är på humör att handla kläder, bege dig till Highway 80 till Tanger Outlet Center för stora fynd på stora etiketter. Konstälskare bör kolla Kimball Art Center, och bokälskare kanske gillar ett besök funky Park City Public Library.

sommar~~POS=TRUNC aktiviteter~~POS=HEADCOMP

När vintern passerar, antalet turister i Park City minskar. På Utah Olympic Park, platsen för 2002 års olympiska vinterspelen, kan du ta en zip line rida, använd den alpina bilden eller ta en bobb rida. Om du besöker under sommaren eller tidig höst, dra nytta av de otaliga vandrings-och cykelleder i de omgivande bergen. Kolla in Park City vandring och cykling hemsida för trail beskrivningar och svårighets betyg. Park Staden erbjuder också möjligheter för golf, fiske och luftballong rider över Wasatch Mountains.


  

Kommentar