Hur Cut Wispy Sideburns för kvinnor

April 15

Hur Cut Wispy Sideburns för kvinnor


Kvinnor med korta frisyrer måste bestämma hur att trimma sina polisonger så att frisyren fortfarande ser feminin utan hängande konstigt från resten av frisyr. Ett av de enklaste sätten att trimma polisonger och ändå behålla en feminin kontur är att skära polisonger i en stripig stil. Detta hindrar polisonger från liggande i en rak form som de flesta män polisonger stilar. Cutting egna polisonger är svårt, men du kan instruera din frisör att använda en stripig teknik vid nästa salong besök.

Instruktioner

1 Skär polisonger medan håret fortfarande är torrt. Dra sido håret bort från ansiktet med en kam. Håll håret mellan fingrarna.

2 Skär polisonger något längre än önskad längd med en sax. Avsmalna skarven mellan polisonger och håret på resten av huvudet för att förhindra en hackig, synlig linje mellan håret och polisonger.

3 Skjut kanten av en rakkniv över ytan av håret för att eliminera den största delen av håret. Rakhyveln kommer att eliminera ungefär hälften av hårets tjocklek. Inte skära igenom alla trådar att hålla stripig utseende.

4 Håll håret mellan fingrarna igen. Klipp små skåror i håret slutar med saxen. Detta kommer att ge polisonger en strukturerad, wispy look.

5 Gör ytterligare trimning med gallring saxar. Detta kommer att slutföra stripig utseende och blanda polisonger sömlöst i resten av frisyr.


  

Kommentar