Hur man korrekt mäta dig för en behå

March 28

Hur man korrekt mäta dig för en behå


Många kvinnor tycker bras är bara obehagligt och smärtsamt att bära, men en välsittande behå kan vara ganska bekväm och faktiskt få dig att se bättre. Problemet är att de flesta kvinnor bär en behå som är fel storlek. Många kvinnor antingen inte vet hur man mäter sig eller tror att de vet att deras storlek, eftersom det är den storlek de har alltid slitna. Kvinnor går upp i vikt, gå ner i vikt, har barn och i allmänhet ändra form över tiden och de behöver ändra sin behå storlek därefter. Att mäta dig regelbundet är det bästa sättet att försäkra en korrekt passning.

Instruktioner

1 Sätt på en stödjande icke-vadderad behå. Dra åt axelremmarna tills fullheten av dina bröst är halvvägs mellan axeln och armbågen.

2 Linda måttband runt bröstkorgen precis under brösten. Måttbandet måste vara parallellt med golvet för mätning vara korrekt. Håll armarna ner på sidorna och andas ut.

3 Runda det nummer du komma till närmaste heltal. Lägg 4 till antalet, om det är jämnt. Om antalet är udda, tillsätt 5. Detta är ditt band storlek.

4 Linda måttband runt den största delen av dina bröst. Måttbandet måste vara parallellt med golvet igen. Dra inte måttband tätt. Runt nummer du komma till närmaste heltal.

5 Subtrahera mätningen du fick för ditt band från mätningen du fick över brösten. Skillnaden är din kopp mätning. Om skillnaden är mindre än en tum kupstorlek är AA, om skillnaden är en tum kupstorlek är A, om skillnaden är 2 inches kupstorlek är B, om skillnaden är 3 inches kupstorlek är C, om skillnaden är 4 inches kupstorlek är D.

Tips

  • Bras passar annorlunda bland tillverkar och du bör alltid prova en behå innan du köper den.
  • Det är bättre och mer exakt om du kan få någon annan att mäta dig.
  • För bästa passform, mäta dig själv och utvärdera din bh varje halvår eller så.

  

Kommentar