Hur man ladda din Uhaul

October 12

Uhaul trailers känns igen av de vita, gula och röda färger, ofta med färgglada representationer av stats- och provins sightseeing poster tryckt på sidorna. Uhaul lastsläp hitch till en mottagare på dragfordonet och är utformade för att dra redskap och varor. För säkerhet och effektivitet, rekommenderar UHaul lastning trailern i ett visst mönster för att fördela vikten jämnt i bagageutrymmet.

Instruktioner

1 Öppna bakdörrarna och dra ner lastbryggan. Börja lasta redskap, lådor och last i släpvagnen upp rampen. UHaul rekommenderar trailern lastas på framsidan först, med 60 procent av vikten placeras mot framsidan av släpvagn hjulhusen.

2 Packa trailern så vikt läggs symmetriskt sida till sida. Till exempel, om du har fyra däck för att dra, placera två till vänster och två till höger, så det finns även vikten på varje sida.

3 Stack tyngre lådor på botten och lättare vikt lådor eller gods på toppen för att förhindra skador på lådorna och varor.

4 Referens din bogsera bilens totalvikt (GVWR) och brutto axeltryck betyg (GAWR) finns på en etikett inuti förardörren. Inte överbelasta trailern förbi dessa rekommendationer. Lägg vikten på ditt fordon, släpvagn och last för att få bruttovikten. Lägg trailern och lastvikt för axeltryck.

5 Fyll inte någon last på utsidan av UHaul trailern som detta orsakar farliga gungande sida till sida. Lash ner alla inre last till släpet sidan loopar som använder bungees, rep och spännband. UHaul har surr kit tillgängliga för användning.

Tips

  • Om du har frågor om någon av släpets mekanismerna ringa UHaul kundtjänstnummer, 24 timmar om dygnet, på 800-528-0355.

  

Kommentar