Pet Bird Travel under vintermånaderna

January 24

Pet Bird Travel under vintermånaderna


Reser med fåglar på vintern kan ta lite mer förberedelser än reser med ett husdjur som en hund. Du kan behöva ringa olika flygbolag, restauranger och hotell för att se om du kan få din fågel med dig, eftersom denna information inte kan vara lätt tillgänglig. Det viktigaste att komma ihåg när du reser med en fågel på vintern är att försöka efterlikna fågelns klimat hemma på bästa möjliga sätt genom att hålla sin omgivning varm hela tiden.

Lämnar landet

Få ett giltigt tillstånd från avdelningen för förvaltningsmyndigheten av US Fish and Wildlife Service om du planerar att lämna USA med en fågel. Ansökan om tillstånd måste vara minst två till tre månader före resan. Du måste då ha ditt tillstånd validerats av en fisk och djurliv Wildlife inspektör innan du lämnar USA. Se till att du tar en kopia av validerade tillstånd med dig på resan för att visa vid återkomsten till USA också reda på om de länder du planerar att besöka har ytterligare import- och exportkrav.

Flyger med din fågel

Ring ditt flygbolag för att se om de är fåglar, vilken typ av fåglar och om fåglar är tillåtna i kabinen eller måste stuvas. Skaffa en nödvändig hälsointyg högst 10 dagar före din flygning. Se till att ditt husdjur fågel har gott om utrymme att röra sig i en resa bur. Täcker buren kommer att hålla din fågel lugn och varm, särskilt under vintermånaderna.

Körning med din fågel

Köp en resa bur, som kommer att vara mindre än fågelns vanliga bur men rymlig nog för honom att sträcka och abborre. Säkra din fågel bur med ett säkerhetsbälte. Inte sätta buren i framsätet. Vissa fåglar kan resa bättre med sin bur omfattas; under vintermånaderna kommer detta att bidra till att skydda din fågel från väder och vind när du flyttar den in i eller ut ur bilen. Även linda buren i en filt för att ge ytterligare värme, och se till att lämna lufthål. Ta med tillräckligt med mat för resan och se till att du har en läckagesäkert vattenflaska för din fågel att dricka på enheten. Lämna aldrig fågel i bilen utan värme på.

behaglig temperatur

Se till att ha en behaglig temperatur för din fågel. Pre-värma bilen innan start enheten. Inte sätta värmen på för högt i bilen på vintern, men se till att det är fortfarande varmt nog för din fågel. Om du flyger, be flygbolaget vad temperaturen kommer att vara där fågeln hålls. Om du tror att det kommer att vara obehagligt kallt för din fågel, ompröva om att ta din fågel med dig är absolut nödvändigt.

Planera framåt

Kontrollera väderrapporter för temperaturer och stormar. Vet att både klimat och höjd både kan påverka din fågel. På vintern, aldrig lämna din fågel obevakad i kylan; se till att du kan ta med dig även när du äter dina måltider. Gör en lista över fågel veterinärer som ligger längs vägen, och se till att de hotell du vistas i är fågel vänliga. Kontrollera om din fågel oftare om sin bur är täckt.


  

Kommentar