Hur man håller en parakiter Budgie bur Clean av Foder för burfåglar

November 30

Hur man håller en parakiter Budgie bur Clean av Foder för burfåglar


Vilda parakiter njuta av en diet av olika frukter och vegetabiliska ämnen, och i fångenskap bör du försöka att tillgodose detta behov med olika livsmedel. Fågelfrö har länge varit den traditionella mat för parakiter och andra papegojor, men det är rörigt och inte alltid en näringsrik kost. Fåglarna skrov frön, orsakar en röra på buren släde eller ens golvet. Du kan förhindra detta genom att gradvis byta din undulat till en mer hälsosam pellet kost och genom att få bur nät som utformats speciellt för fallande utsäde skrov. Det finns inget sätt att förhindra att din fågel från Hulling frön och hålla den ur buren helt.

Instruktioner

1 Presentera din undulat till pellets. Gör detta gradvis. Frön är mycket fett och många utsäde mixar är inte näringsmässigt kompletta. Parakiter behöver inte skrov pellets som de gör frön, så att du inte kommer att behöva städa upp så mycket matavfall.

2 Köp en bur med en löstagbar, utdragbara fältet längst ned om du inte använder en redan. De flesta burar har dessa fack, och de håller fågeln i väg från dess spillning och ger dig en snabbare sanering. Rengör facket efter behov, men åtminstone en gång i veckan.

3 Köp en bur skärm. Bur skärmar passar runt den nedre halvan (eller så) av buren. De har ofta ett elastiskt band på toppen. Skärmen skyddar fallande utsäde och utsädes skal studsar ut ur buren. Dessa kommer inte hjälpa till med utsädet i buren.


  

Kommentar