Familj RV Camping i North Carolina

September 28

North Carolina är en idealisk plats för en familjesemester, med olika landskap från Atlantkusten till västra Smoky Mountains. Det finns många RV Parker och campingplatser som tillgodoser familjer och erbjuda planerade aktiviteter och familje bekvämligheter. Attraktioner inkluderar stränderna i Outer Banks, Asheboro Zoo och Carowinds Theme Park.

Sleepy Bear RV Park

Sleepy Bear RV Park ligger en halv mil från I-95 i Lumberton, North Carolina. Det erbjuder full hook-up RV webbplatser som inkluderar ett picknickbord och eldstad. Facility faciliteter inkluderar ett läger butik, glassbar och picknick paviljong samt en myntautomater tvättomat, moderna toaletter och privat dusch. Sleepy Bear erbjuder många familjevänliga bekvämligheter, inklusive en tecknad teater, hyrfilmer och daglig planerade aktiviteter för alla åldrar. Finns bland annat en utomhuspool med uteplats, minigolf och spelhall samt basket och shuffleboard.

Sleepy Bear RV Park

465 Kenric Road

Lumberton, NC 28360

910-739-4372

sleepybearsrvpark.com

Yogi Bear Jellystone Park Cherokee

Yogi Bear Jellystone Park Cherokee ligger 10 miles norr om centrum Cherokee, North Carolina i en trädbevuxen dal Smoky Mountains. Det har delvis och fullständig hook-up husvagnsplatser och rustika tältplatser som alla har ett picknickbord och eldstad. Facility faciliteter inkluderar en snackbar, läger butiken och två picknick paviljonger, tillsammans med en myntautomater tvättomat och tre moderna badhus med privat dusch. Dagliga planerade aktiviteter och vecko sammankomster erbjuds året runt. Finns bland annat en stor lekplats, uppvärmd utomhuspool och Yogi Bear tecknad teater. Kostym karaktärer Yogi Bear och hans vänner att interagera med campare dagligen för att underhålla barnen.

Yogi Bear Jellystone Park Cherokee

317 Galamore Road

Cherokee, NC 28719

828-497-9151

jellystone-cherokee.com

Cape Hatteras KOA

Cape Hatteras KOA är en havet familj RV park ligger på Hatteras Island i Outer Banks i North Carolina. Det erbjuder full hook-up RV webbplatser som inkluderar kabel-TV, trådlöst internet och ett picknickbord. Facility faciliteter inkluderar ett läger butik, snackbar och festvåning med fullt utrustat kök. Finns bland annat dagliga planerade aktiviteter, spelhall och minigolfbana, tillsammans med en hoppning kudde och roligt tåg. Det finns en utomhusteater som spelar nattliga filmer och tecknade på helgmorgnarna. Andra faciliteter inkluderar cykeluthyrning, en utomhuspool och lekplats.

Cape Hatteras KOA

25099 NC Hwy 12

Rodanthe, NC 27968

252-987-2307

koa.com


  

Kommentar