Familj Tours i Spanien

August 8

Familj Tours i Spanien


Spanien är en populär semesterort i Europa. Dess kulturer, varierande klimat och märklig historia gör för en livlig semester. För en familj resa till Spanien, erfarna turné företag ger en bra balans mellan familjeaktiviteter och olika aktiviteter för vuxna och barn. Var noga med att kontrollera åldersgränser och krav när du planerar din familj rundtur i Spanien.

småvägar

Småvägar reseföretag har varit i branschen i 30 år och ger aktiva familjens semester i 35 länder. Småvägar erbjuder en sex-dagars familjen cykelturer resa från Barcelona genom Pyrenéerna till Costa Brava. Småvägar rekommenderar att barn vara nio år eller äldre. Verksamheten omfattar cykling, sightseeing, vinprovning för vuxna och keramik gör för barn. Cykelvägar gå igenom berg, spanska byar, olivlundar, naturreservat och solrosfält. Familjer kan koppla av på stränderna i Costa Brava i slutet av sin resa. Resa ledare ger stöd till familjer, inklusive van transport om deltagarna behöver en paus från cykling.

småvägar

801 Cedar St.

Berkeley, CA 94710

800-462-2848

backroads.com

Hantverkare från Leisure

Hantverkare i Leisure är en high-end reseföretag, med en betoning på lyx service. Alla turer är privata, med en familj per tur. Hantverkare erbjuder familjen turer i Asien, Europa, Latinamerika, södra Stilla havet, Afrika och Mellanöstern. Sin familj rundtur i Spanien börjar i Sevilla och inkluderar stopp i Marbella, Gibraltar, Granada och en valfri stopp i Barcelona. Turnén innehåller tid för familjen, samt separata åldersanpassade aktiviteter för familjemedlemmar. Hantverkare kan anpassa turnén för att återspegla vad barnen studerar om Spanien i skolan. Varje grupp har en privat guide och chaufför, samt privata turer av turistattraktioner och kulturella centra.

Hantverkare från Leisure

18 East 16th St., Suite 301

New York, NY 10003

800-214-8144

artisansofleisure.com

magiska Spanien

Magiska Spanien ger ger skräddarsydda turer i Spanien. Startade 1998, ger det privata turer formade av resenärens passioner och intressen. Dess Guidad Spanien Adventure Tour startar i Madrid, och inkluderar dagsutflykter till en medeltida by och staden Toledo. Två nätter i området Extremadura inkluderar ett besök i staden Trujillo. Turen är formad med familjemedlemmar i åtanke. Familjeaktiviteter och olika aktiviteter är utspridda under loppet av resan. En handfull av de guidade Spanien Adventure Tours leds av Dan O'Beirne, en ledande guide rekommenderas av resor värd och författaren Rick Steves.

magiska Spanien

615-291-736

magicalspain.com


  

Kommentar