Billiga kubanska hotell

September 22

Billiga kubanska hotell


Kuba är en av Karibiens mest prisvärda destinationer. Havanna är en populär plats för turister, som ofta tillbringar några dagar i den historiska staden innan du beger dig till en av öns spektakulära vita sandstränder. Många av de strandhotell är all-inclusive, men det finns några billigare alternativ. Det finns begränsningar för amerikanska medborgare som besöker Kuba. Kontrollera innan du bokar. US-dollar accepteras inte i Kuba. Euron är den föredragna valutan.

Hotel Gran Piedra

Beläget vid Gran Piedra nationalpark Detta hotell i Sierra Maestra regionen, cirka 15 miles från Santiago de Cuba. Det finns 18 hytter idealiskt beläget för vandring, bergsklättring, naturstigar och cykling. Standard-rummen är $ 23 per natt och alla har eget badrum, telefon och TV. Hotellet har en bar och restaurang, trädgård och takterrass.

Hotel Gran Piedra

Carretera de La Gran Piedra,

Km. 14,

Santiago de Cuba.

011-53-2268-6147

Hotel Santa Clara Libre

Detta hotell i Santa Clara, mittemot Leoncio Vidal parken, är grundläggande men bekväma. Det har en restaurang på översta våningen serverar klassiska kubanska köket, med utsikt över staden. Det finns rökfria rum, ett spelrum och liten presentbutik. Alla rum har luftkonditionering, varmt och kallt vatten, telefon och satellit-TV. Den Caridad Theater, José Marti bibliotek och Museum of Decorative Arts ligger alldeles intill. Rummen börjar på $ 23 per 2010.

Hotel Santa Clara Libre

Parque Leoncio Vidal,

No. 6 e / Trista y Padre Chao,

Santa Clara.

011-53-422-7548

Hotel Lido

Lido, i gamla Havanna, är cirka 15 miles från flygplatsen och idealiskt beläget för att upptäcka den historiska delen av staden. Alla rum har privat badrum, luftkonditionering, telefon och TV. Det finns dock inget varmvatten i badrummen. Det finns en restaurang och bar och taket översta terrassen. Priserna börjar på $ 26 per natt, från och med 2010.

Hotel Lido

Calle Consulado e / Animas y Trocadero,

Centro Habana,

Ciudad de La Habana.

Hotel Lincoln

Lincoln är i Centro Habana, mellan Gamla Havanna och moderna bit av staden. Byggdes 1926, har hotellet traditionella kubanska shower på kvällarna, med dans på takterrassen. Alla rum har privat badrum och luftkonditionering, med telefon och TV. Priserna är från $ 20 per natt, från och med 2010.

Hotel Lincoln

Virtudes No. 164,

esq. en Galiano,

Centro Habana,

Havana.

011-53-733-8209

Hotel Villa Herradura

Villa Herradura ligger precis vid stranden i Varadero. Det finns en bar och restaurang och alla rum har luftkonditionering, privat badrum men enkelsängar snarare än fördubblas. Vissa rum har havsutsikt. Hotellet har en bokning skrivbord för lokala turer och attraktioner, och det finns några strandaktiviteter.

Hotel Villa Herradura

Ave. de la Playa e / 35 y 36,

Varadero

Matanzas.

011-53-566-7482

Hotel Mar del Sur

Mar del Sur i Varadero ligger på stranden och har även en egen pool. Rum kan bokas på ett rum enda grunden eller det finns en allomfattande plan som inkluderar frukost, lunch, middag, snacks, drycker och alla sportaktiviteter. En och tvårumslägenheter finns också. Hotellet har kvällsunderhållning.

Hotel Mar del Sur

Calle 3ra. y 30,

Varadero

Matanzas.

011-53-561-2246


  

Kommentar