Så här ansöker Crepe Hair

November 9

Crepe hår är ett mycket användbart sätt för aktörer skede att ändra sitt utseende. Scenarbetare eller skådespelarna själva tillämpa crepe hår i ansiktet, halsen, bröstet eller någon annanstans för att skapa en naturtrogen effekt för produktionen. Crepe hår kan göra en karaktär ser allvarligt, komiskt eller bara annorlunda, beroende på var och hur den tillämpas. Läs vidare för att lära sig att tillämpa crepe hår.

Instruktioner

1 Fyll i skådespelarens makeup. Om du använder crepe håret innan makeup, kommer makeup sannolikt få smort in kanterna på håret och skapa en rörig utseende som inte kommer att vara lika trovärdigt.

2 Applicera flytande lim på huden där crepe håret kommer att tillämpas. De flesta använder anda tuggummi för detta eftersom det är lätt tillgänglig och håller säkert. Alla som använder anda tuggummi, måste emellertid ha en remover speciellt framtagen för att avlägsna anda tandköttet till hands. Andra människor använder flytande latex, men det kan orsaka reaktioner hos personer som är allergiska mot latex. Hålla skikt av bindemedel tunn så att den crepe håret sitter så nära huden som möjligt.

3 Skär crepe håret i den längd du behöver. Separera hårstrån genom att rulla en sektion av håret i mellan ett finger och tummen. När det fläktade ut i en realistisk konsistens, gör små delar som kan tillämpas lätt.

4 Ta varje avsnitt och tillämpa den ordentligt på limmet. Börja på ena sidan av det område som ska täckas och arbeta dig fram till den andra sidan. Trimma alla ojämnheter efter hela området är klar.


  

Kommentar