Hur man väljer den bästa remover ögonmakeup

April 22

Hur man väljer den bästa remover ögonmakeup


Håll ögonen ser och må bra genom att noggrant tvätta makeup av varje natt med ögonmakeup remover. Förutom att torka envis ögonmakeup som vattenfast mascara bort, kommer dock den bästa ögonmakeup remover göra det utan sveda eller lämna en fet rester runt ögonen. Överväga dessa tips för att plocka det bästa ögonmakeup remover som passar dina behov.

Instruktioner

1 Hitta en oljefri ögonmakeup remover som kommer att torka ögonskugga, eyeliner och mascara bort utan en fet rester och lämna dina ögon redo för makeup ansökan på morgonen. Många sorter inkluderar aloe för att lugna och fräscha utan att torka den känsliga huden runt ögonen.

2 Välj det bästa ögonmakeup remover som har mjukgörande om du lider av torrhet runt ögonen. Ingredienser som grönt te och gurka kommer fukt, medan ytterligare komponenter som mineralolja eller vetegroddsolja kommer inte bara att mjuka upp huden, men även påverka dina fransar.

3 Välj den bästa ögonmakeup remover speciellt framtagen för att tvätta vattenfast mascara, om det behövs. Överväga en dubbelverkande produkt som bryta upp hållbara mascara och torka spåren bort utan att du rycka på dina ögonlock eller nedre frans område.

4 Leta efter en lätt, ögonläkare godkända ögonmakeup remover om du bär kontaktlinser eller har känsliga ögon. Det bästa ögonmakeup remover för känsliga ögon kommer ofta har ingredienser för att lösa upp ögonmakeup och ta bort överflödig olja, samtidigt som timerosal fri för att undvika irritation. Observera att extremt milda produkter inte är utformade för att ta bort vattenfast mascara, dock.

Tips

  • Köp en kombination makeup remover som kan rena smink från ansikte och ögon om du vill spara ett steg i din nattliga godnattrutiner.

  

Kommentar